Efekt pracy zeszłego tygodnia...
w zeszłym roku był niedosyt więc teraz zrobiłam dwa razy więcej,jakieś 200 szt,może teraz będą mieć dość:)))
pierniczki robiłam według przepisu Danusi kiedyś>>gotujmy<< a obecnie >> oliwkaa<<są pycha...Zapraszam!!!
dodane na fotoforum:
dosia 2012-12-10
Aromatyczne pierniczki na swiatecznym stole to jest to!Najlepiej smakuje,jesli po upieczeniu lezakuje w suchym miejscu ok.dwoch tygodni.Dlatego juz dzis,w Swieto Piernika warto zabrac sie za ich przyrzadzenie.Na Wigilie ciasto bedzie wysmieniete!
oliwkaa 2012-12-12
One może sa pyszne ale mi nie zmiekły nawet do lutego :0))))
kotik 2012-12-12
re:oliwkaa
no co Ty Danusiu,a moje były bardzo mięciutki i te też takie są:)))
Dziękuję za przepis!