ondra

ondra 2012-06-25

Super. Zapoznałam się z przepisem i na pewno zrobię. Buziaki :)))

lemag00

lemag00 2012-06-26

Polecam z czystym sumieniem :) ja już drugą robię z inna mieszanką ziół :) bo ta papryka mężowi nie podpasowała. Tak więc tą zjadłam sama w niecały tydzień. Nawet jej nie wkładałam do lodówki tylko w kuchni sobie wisiała :) Buziaki :*

felunia0

felunia0 2012-06-26

No dobra ... ale tam w tym rpzepisie jest , że ma wisieć kolo kaloryfera ..a ja nie mam kaloryfera to co ???

lemag00

lemag00 2012-06-27

ja mam powieszoną na poddaszu. Miejsce ma mieć temperaturę pokojową i być przewiewne, wystarczy :) A w komentarzach sa różne ciekawe wskazówki :) Smacznego :D

felunia0

felunia0 2012-07-02

dzięki Madziu za pamięc - jutro u nas próba polędwicy suszonej - dzisiaj schnie 4 dzień ..w spiżarce.Trochę była na sloneczku ..

felunia0

felunia0 2012-07-03

nasza ciut za slona i słodkawa - schab miał 0,9 kg a soli i cukru dałam jak na 1,5 ... następna będzie lepsza

lemag00

lemag00 2012-07-04

Ja nie liczyłam na ile cukru i soli użyć, po prostu porządnie wytaplałam schabik w cukrze, potem w soli i następnie w przyprawach, tak żeby był dobrze oklejony :) Buziaki

dodaj komentarz

kolejne >