fasolka ala mexicana

fasolka ala mexicana

fasola czerwona, 1 puszka
Papryka czerwona, 1 szt
papryka zielona, 1 szt
papryka zolta, 1 szt
cebula, 1 srednia
pieczarki, 4 szt
ketchup "Heinz", mniejsze pol szklanki
papryka slodka i ostra,
2 zabki czosnku,
sol, pieprz,

Cebule szeszklic na lyzce oleju dodac pokrojone w paski pieczarki i papryke pokrojona w kostke. Podlac odrobina wody i dusic kilka minut. Na koniec dodac fasole z puszki razem z zalewa i doprawic papryka slodka, ostra i czosnkiem. Poczekac az sie zagotuje i dodac ketchup. Doprawic do smaku sola i pieprzem. Smacznego!

dodane na fotoforum:

dorad75

dorad75 2009-03-24

a jakiś przepisik??

marika

marika 2009-03-24

muszę i ja spróbować bo wygląda apetycznie:)

dorad75

dorad75 2009-03-24

Dziękuję!Teraz już wiem,nie tylko widzę,że na pewno pychotka!

uszata

uszata 2009-07-09

mniam mniam

lanta21

lanta21 2018-05-18

super

dodaj komentarz

kolejne >