ciasto francuskie opakowanie lub dwa
parówki 4-6
ser gouda w plastrach
jajko
sezam (opcjonalnie)
Ciasto pokroić na kilka części, parówki owijać najpierw w ser a później w ciasto. Brzegi porządnie skleić żeby ser nie wypłynął. Wierzch posmarować roztrzepanym jajkiem i obtoczyć lekko w sezamie. Piec 20-30 minut w temp 200°C Smacznego:)
dodane na fotoforum:
dumna25 2009-03-26
Ale smakołyki:):):)przesyłam Ci buziaki i pozdrowienia:):):)
dumna25 2009-03-26
Smacznego:):):)
elcia72 2009-03-26
Witam serdecznie i udanego popołudnia życzę ;)))
ewik1 2009-03-26
No może się naucze czegoś nowego w tak wspaniale smacznej galerii..
Pozdrawiam cieplutko...
doonka 2009-06-03
fajny pomysł- ja robiłam naleśniki
w środku parówka
surówka
sos (ketchup+majonez)
też pycha!!