miesiąc czasu leżakowało ciasto...jeszcze tylko przełożyć i polać polewą... ale zapach w domu :)))
dodane na fotoforum:
danka1 2012-12-16
Mniam będzie pyszność.
intma43 2012-12-16
Lidziu, moje ciacho piekę w standardowych blaszkach 25x36cm. Ten "cielaczek" taki wysoki rośnie. Dość długo miksuję składniki ciasta- być może to jest gwarancją sukcesu ;)
A moje blaty piernikowe już kilka dni leżakują, w tygodniu je przełożę masą orzechową i powidłami. Pozdrawiam :)
aska70 2012-12-16
to se odpoczęło i czas aby zapachniało :)
uwielbiam takie zapachy ach cynamon :))))
pozdrawiam z zasypanego śniegiem Podlasia :)
maria10 2012-12-18
...... jaka jesteś przewidująca...... wspaniale wygląda ten dojrzewający piernik.......aż do mnie doleciał ten cudny korzenny zapach :)))))