secza

secza 2013-01-04

Ma ości?

jadtan

jadtan 2013-01-04

Ja tez miałam dzisiaj rybkę... uwielbiam :)

mocarz

mocarz 2013-01-04

nie ma osci :) i jest pyszny!!!! mniam mniam :) ja go dwie godzinki przed smazeniem przyprawiam imbirem i sosem sojowym potem 3 łyski maki do miseczki ze dwa kielony sosu sojowego jeden wódeczki wody sodowej do tego dwa jaja same zółtka , białko ubijam dodaje do pozostałej masy , ma byc luzniejsza niz na nalesniki i zatapiam w tym rybke potem na głeboki olej i samze az do zbrazowienia , pysznosci!! polecam

kris13

kris13 2013-01-04

też lubię taką rybkę ;))

milka69

milka69 2013-01-04

bardzo lubię:)

danka1

danka1 2013-01-04

dobra rybka nigdy nie będzie zła

izolden

izolden 2013-01-04

Dobra rybka....ale już na wieczór nic nie jem......hihihi.

kot54

kot54 2013-01-04

oj smaku mi narobiłaś...mniam....smacznego życzę :)

danka1

danka1 2013-01-04

Życzę, żeby weekend cały był wesoły i wspaniały...

lidia23

lidia23 2013-01-04

no u Ciebie to zawsze smakowicie:)
jeść mi się zachciało!

betaww

betaww 2013-01-04

Oj.....to to i ja uwielbiam.......Pycha.....*****

mocarz

mocarz 2013-01-04

podogotowywuje :) co by nie pilnowac :)w piekarniku , leniwy ciutek jestem :)

maria10

maria10 2013-01-04

....też bardzo lubię wszystkie rybki..... a morszczuka już dawno nie jadłam..... dobrze, że przypomniałaś mi o tej rybce.... pięknie ją przypiekłaś....:)))))

jania81

jania81 2013-01-05

pychota... ja mam jeszcze karpia zamrożonego:))
pozdrawiam:))

dodaj komentarz

kolejne >