mocarz 2013-01-04
nie ma osci :) i jest pyszny!!!! mniam mniam :) ja go dwie godzinki przed smazeniem przyprawiam imbirem i sosem sojowym potem 3 łyski maki do miseczki ze dwa kielony sosu sojowego jeden wódeczki wody sodowej do tego dwa jaja same zółtka , białko ubijam dodaje do pozostałej masy , ma byc luzniejsza niz na nalesniki i zatapiam w tym rybke potem na głeboki olej i samze az do zbrazowienia , pysznosci!! polecam
danka1 2013-01-04
dobra rybka nigdy nie będzie zła
kot54 2013-01-04
oj smaku mi narobiłaś...mniam....smacznego życzę :)
danka1 2013-01-04
Życzę, żeby weekend cały był wesoły i wspaniały...
mocarz 2013-01-04
podogotowywuje :) co by nie pilnowac :)w piekarniku , leniwy ciutek jestem :)
maria10 2013-01-04
....też bardzo lubię wszystkie rybki..... a morszczuka już dawno nie jadłam..... dobrze, że przypomniałaś mi o tej rybce.... pięknie ją przypiekłaś....:)))))