zapasy zamrażarkowe ...sernik pieczony na święta,zamroziłam i mam :)
dodane na fotoforum:
danka1 2014-01-26
chętnie pomogę Ci zjeść jeden kawałek
ania03 2014-01-26
jestem za:)
anad60 2014-01-26
też tak robię...ale Twój Lidzia piękny wysoki
i apetyczny....jemy....Miłego wieczoru :)
ewalu 2014-01-26
re: już ukrojone, nie utrzymało pionu, jak sobie przypomnę mój pierwszy raz, to nie mogę opanować śmiechu :))))
ewalu 2014-01-26
re: pieczony czosnek jest rewelacyjny, oczywiście dla tych, co go lubią. Pieczesz w łupinie, a potem wyciskasz jak pastę, pycha :)
pola6 2014-01-26
Dobrze, że jest zapas w lodówce, w każdej chwili można odmrozić.
Ten sernik jest wyjątkowo pyszny.
Pozdrawiam i życzę miłego nowego tygodnia.
maria10 2014-01-26
...... kto był zapobiegliwy ten ma.... wygląda wspaniale.... pozdrawiam bardzo gorąco:))))
lilia7 2014-01-26
U mnie z reguły pod serem tworzy się wilgotna warstewka - u Ciebie serniczek wygląda na super pyszny!
niusia1 2014-01-26
no i jest jak znalazł- pyszniutko i pięknie znowu;u nas też mrozik podobny jak u ciebie brrr!
kirena 2014-01-27
Świetny pomysł.Ale u mnie nie ma co zamrażać,nawet gdy bym pięć blach ciasta upiekła;)))))
lidia23 2014-01-27
ja też czasem zamrażam ciasto:)
potem jak nie ma to można w każdej chwili wyjąć z zamrażarki.
kris13 2014-01-27
..a ja rozmroziłam staropolski ale koleżanka przyniosła pół blachy ciasta z brzoskwiniami pod bezą :)))
kimeraj 2014-01-31
Też mam zamrożone ze świąt ciasta: serniczek, pierniczek i toffinek :) W razie nagłej zachciewajki - jak znalazł :)