jakby na czasie...bo do zupki grzybowej, do farszu i pierogów...do kapusty postnej...a może Wy Kochani mi podpowiecie jakie można jeszcze danie z suszonych borowików i podgrzybków upichcić ???
Cz.Niemen taki nieznany i niegrany w moich nutkach...https://www.youtube.com/watch?v=A-ew6UelpMk
dodane na fotoforum:
stif56 2011-12-15
Śliczne .............:)
agus63 2011-12-15
Grzybki w cieście! U nas to wigilijna tradycja... Ugotowane, a potem usmażone w cieście naleśnikowym (z pianą). Są pyszne, sycące i od razu rozchwytywane...:)
Smacznego i buziaki Gra!
alemark 2011-12-16
sliczniutkie...
Pozdrawienia z usmiechem Ci posylam i zycze spokojnego przedswiatecznego weekendu:)))
karotka4 2011-12-17
Ależ wypatrzyłaś...! :-)
A ile trudu sobie zadałaś, by tak pokazać te piękne borowiki...! Chyba na brzuchu leżałaś ;-)
davie 2011-12-17
Ładna parka i świetna fotografia...,
już czuję jak pięknie pachną...:)
Pozdrawiam serdecznie.
rybkag 2011-12-20
Któregoś roku miałam "natchnienie" i zrobiłam pieczonego karpia z farszem z grzybów suszonych z dodatkiem mięsa mielonego...Było przepyszne!!! Ale baaardzo pracochłonne ( to filetowanie karpia ) i chwilami bolesne, więc więcej nie robiłam, ale dla cierpliwych - sposób na wykorzystanie suszonych grzybków -super...:))