pastiera neapolitana

pastiera neapolitana

Nie moglam sie jej oprzec i dzis rano juz spròbowalam do porannej kawki jak wyszla. :)

dodane na fotoforum:

mezza

mezza 2010-04-03

no i jak wyszla?
wyglada wspaniale:)

cuisine

cuisine 2010-04-05

Ja mam chyba ze trzy przepisy - z pszenicą, z grubą kaszą jęczmienną i z jaglaną... jednak jeszcze ani raz nie wypróbowałam osobiście...
Myślę, ze jednak warte jest tej próby ;)

asulka

asulka 2010-04-06

Pieknie wyszła,ciekawa jestem jak smakuje!

margoku

margoku 2010-04-06

Cuisine ! Tutaj robi sie z przenica, zreszta mozna ja kupic juz gotowana w sloiczku ( zamiescilam zdjecie) specjalnie do piastiery.
Ja po raz pierwszy jadlam pastiere wlasnie w okolicach Neapolu i sie w tym smaku po prostu zakochalam !
Asulka! To wlasciwie taki bardzo aromatyczny sernik ze zbozem.:) Pycha!

dodaj komentarz

kolejne >