co to takiego, dowiesz się przechodząc do następnego zdjęca
robilam sama wg tego przepisu 4 czy 5 lat temu, w tym roku chyba znów zrobię
mimozka 2018-09-17
Marysiu , kiedykolwiek mówię , że jedzenie jabłek jest tanie i skarbem dla naszego zdrowia , odpowiadają : Jabłka ... no wiesz co , chyba nie wiesz co mówisz !? Wiem co mówiłam , te osoby są młodsze ode mnie 10 , 15 lat , a wyglądają jak moje prababcie ! Każdego roku suszę ogromne ilości jabłek . Wszystkie moje dzieci uwielbiają ! Kompotów i żadnych innych przetworów z jabłek nie robię !
ewjo66 2018-09-18
jedynym problemem jest to, że nie mam gdzie tego trzymać przez czas fermentacji...ma za mikroskopijna kuchnię i muszki octówki by mi ją chyba zdewastowały albo wyniosły :-))))
agat33 2018-09-18
Ocet jabłkowy używam ale sama nigdy nie robiłam. Kupuję ocet bio jest ok, ale własny to jest to!
jokam 2018-09-24
uuu...
nie da rady...
mam śliną alergię na jabłka...
aż strach się bać, bo te owoce wywołują u mnie silny obrzęk krtani...
(komentarze wyłączone)