marth 2010-05-13
Merci! Kupiłam właśnie, mrożone
i jeszcze nie wiem, jak one
przyrządzić smacznie należy,
lecz... "google wie wszystko"! - bądźmy szczerzy :)
graz5 2010-05-13
Mille grazie:)))
marti37 2010-05-13
krewetki to najlepsze sa podduszone na patelni z odrobina oliwki z oliwek , czosnkiem i pietruszka , noi oczywiscie posolic ... naprawde palce lizac ... polecam :)
marti37 2010-05-13
a te tutaj sa gotowane na parze , zmieszane z posiekana surowa cebulka i pomidorami i przyprawione oliwka extrawergine z oliwy i octem balsamicznym ... tez pycha :)
graz5 2010-05-23
...mmmmmmmmmmm....... zgadzam się palce lizać...:))
tomq71 2010-05-23
ja dziekuję:))......już nie jestem głodny:))......
marth 2010-06-01
Marti, dziękuję za przepis i proszę, nie gniewaj się,
Lecz krewetkami nie zachwycam się,
chociaż od Twoich lepsze były,
bo… moje na mnie nie patrzyły ;)
Z głowami lub bez, wszelkie tutti di mare
nie przyjmują się w mym domu wcale :)
Pozdrawiam serdecznie :)