https://przepisymagdy.blogspot.com/
dodane na fotoforum:
znajoma 2018-12-08
Witam i pozdrawiam serdecznie życzę miłego i słonecznego popołudnia................
oliwkaa 2018-12-09
Już czuje smak tego dania tylko 35 minut to bardzo dużo dla ryby....muszę wypróbować ale dodam jeszcze rodzynki pod kawałki karpia będzie miał nutę słodyczy ... drukuję przepis ....dzięki :)
megii13 2018-12-09
Właśnie z tym czasem miałam problem. Za krótko też nie może być bo grzyby z cebulą muszą się trochę piec. Przy drugim razie sprobuje krócej.
niusia1 2018-12-11
ależ mi apetytu narobiłaś;już czuje jego smak; ja uwielbiam karpia prosto z patelni smażonego na maśle ( i tak robię) do tego kapusta z grzybkami leśnymi; ale tu jeżeli za długo na karpia a za krótko na grzyby to proponuję grzyby osobno ugotować i pod koniec smażenia karpia nimi posypać???? nie wiem może tak?
megii13 2018-12-12
tylko jak te grzyby się tam pieką z tą cebulą, to wtedy ryba fajnie wtedy przechodzi ich smakiem. także trudny orzech do zgryzienia, hehe
jest ok, ryba się nie rozpadnie...
dzięki, pozdrawiam)