Ciasto miodowe
4 szklanki mąki pszennej
1 margaryna palma(250 g)
1 szklanka cukru
4 łyżki miodu sztucznego
2 łyżeczki sody oczyszczanej
2 jajka
Z podanych produktów zagnieść ciasto podzielić na 4 części ,rozłożyć na 4 jednakowych blaszkach wyłożonych papierem do pieczenia, upiec w nagrzanym piekarniku około 15 minut każdy placek.
Masa pomarańczowa;
2x330 ml.soku pomarańczowego gęstego typu Kubuś(u mnie soki z Lidla)
2 budynie śmietankowe
Masa zielona:
2x330ml soku zielonego kiwi,
2 budynie śmietankowe.
Masa żółta:
2x330ml soku bananowego,jabłkowego
Na soku gotować po kolei budyń i przekładać placki,Wierzch ciasta polać polewą czekoladową i posypać wiórkami białej czekolady.
dodane na fotoforum: