Faszerowany mięsem pomidor i zapieczony. Pycha tyle powiem
dodane na fotoforum:
lucilla 2019-07-29
ale Ci się udało ??w tym pomidorze jest też ryż ??
lucilla 2019-07-29
lubię czosnek niedźwiedzi, często używam prawie do wszystkiego, ale tutaj go nie ma .
lucilla 2019-08-01
ojej źle napisałam skrótami myślowymi nie ma tutaj gdzie jestem w Niemczech, a w Twojej potrawie jest, aż nadto !!
chyba mi wybaczysz tę niezręczność..
lucilla 2019-08-01
w maju byłam nad jeziorem Bodeńskim i tam nauczyłam się robić spaghetti z serem pleśniowym, ale z niebieska nitką i ze szpinakiem czegoś tak smakowitego jak mam 100 lat nigdy nie jadłam. całuski !
astra40 2019-08-04
re: to prawda Darku. My podobnie jak Ty zwiedzamy różne miejsca na świecie, a do takiej pięknej Pragi, która jest w miarę blisko jeszcze nie dotarliśmy.
Ale naprawdę cudne miasto. Ja jestem pod wrażeniem.
Pozdrawiamy Cię serdecznie;)