RYBKA PO JAPOŃSKU
1kg ryby miruna lub panga bo nie mają ości osobno z 1 szkl. mąki 1 jajko 1/2 szkl wody zrób ciasto w nim obsmaż rybkę 4 cebule 1 słoik ogórków konserwowych pokroić w kostkę 1 słoik papryki konserwowej też pokroić w kostkę rybę obsypac solą i pieprzem obsmażyć. na przemian układać warzywa ryba na wierzch i warzywa ZALEWA 1szkl wody 1/2 oleju 1 szkl wody z zalewy z papryki 2 łyżki koncentratu pomidorowego 2 łyżki cukru sól do smaku zagotuj i zalej calą potrawe odstawić na noc pychota
marona 2008-12-16
Dzięki Reniu za przepis:))))Miłego dnia:))
ryba7 2008-12-16
milego popoludnia i wieczorku::))
caron 2008-12-16
Dziś jest dzień najlepszych przyjaciół, ziomali :*:*:*.Wyślij to do wszystkich swoich przyjaciół ;] i do mnie też jeżeli mnie lubisz
Poczekaj ile dostaniesz odpowiedzi
Jeśli więcej niż osiem to znaczy, :* że jesteś lubiana/y ,kochana/y :*
WYSYŁAJ Pozdrawiam
Pozdrawiam milutko:)