https://www.youtube.com/watch?v=n5vmk7FBbiI
Agnieszka Chylińska - Winna
carla35 2019-03-09
Smaki życia rozpalające zmysły, zapachy necące i łaskoczące, rozbudzające świat doznań. Ktoż się im oprze?;)
dalia22 2019-03-09
Energetycznie i ostro w kadrze i linku:) Biorę każdej po trochu , bo potrzebuję do kurczaka po tajsku :) a limonkę i kolendrę masz?:)
carla35 2019-03-09
Na pewno połaszę się na czarny pieprz i kurkumę;)
Ale do zupy tajskiej mało co widzę;p
dalia22 2019-03-09
Curry też mi się przyda ,imbir , chili i trawa cytrynowa . Koniecznie też muszę mieć mleczko kokosowe , może stoi gdzieś obok ? . North , przesuń trochę w bok;P)
dalia22 2019-03-09
Niestety nie mam, choć mam na nie ochotę. Może innym razem. A Ty Carla dodawalas
takowe?
carla35 2019-03-09
Jeśli kombinuję z tajską to owszem daję ale i tak istotą tej zupy wg mnie są tak jak wspominałaś limonka kolendra oraz ostra czerwona;)
dalia22 2019-03-09
Z pewnością krewetki wnoszą bogatszy smak, spróbuję w przyszłości :) A poza tym to afrodyzjaki ;)
beaa68 2019-03-10
....ale ostro u Ciebie ..:))))
amarea 2019-03-10
Taa...gdy przesolę zupę czuję się winna ;D
...na szczęście potrafię to przewinienie szybko naprawić :))