moj mozdzierz w którym mielę pieprz , zawsze ile trzeba.Robię to błyskawicznie i na miałko.Smak i zapach wyśmienity.Mam znajomego który mówi ,że najlepsze kolacje wigilijne jadał na wsi .,były gotowane na kuchni w której się paliło drzewemi jeszcze czarowało różnymi ziołami ! rewelacja!
dodane na fotoforum:
slawa48 2009-01-13
Ale się rozmarzyłam patrzą na Twoją fotkę a po komentarzu to w ogóle znalazłam się w czasach dzieciństwa.....Pozdrawia i dobranoc.
udch95 2009-01-14
Podziwiam Cię,mnie by się chyba nie chciało:)))
bykck 2009-01-14
WITAM ....ZYCZE PRZYJEMNEJ I CIEPLUTKIEJ NOCKI....WIDZE ZE LUBISZ GOTOWAC....PIEPRZYK TEZ SIE PRZYDA.....DOBRANOC.....TO NARAZIE...
davie 2009-01-14
Wyobrażam sobie jak ładnie pachnie taki świeżo
potłuczony i utarty pieprz.Aż kręci w nosie.
Miłego dnia Olu.
tomasz7 2009-01-14
WITAM.
DUŻO ZDROWIA I RADOŚCI
NA TEN ZACZYNAJĄCY SIĘ WŁAŚNIE DZIEŃ
frans 2009-01-14
A ten Dolny Śląsk to gdzie ?
Bo mam przyjaciół w Lubinie Górniczym