zrywac płateczki i smażyć
dodane na fotoforum:
han09 2009-05-26
Tylko bez tej muszki! Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę!:-)
olga22 2009-05-27
smażyc można tez , różne są przepisy !!!, najlepsze jednak ucierane na surowo , szklanka ubitych płatków szklanka cukru, 1/2 cytryny.Białe nasady platków urwać {Goryczka} w misce ucierac płatki z cukrem dodać sok z cytryny dać do wygotowanych małych słoików ,przechowywać w lodówce pychota do pączków innych różnych deserów ,.warto wbrac sie daleko od szosy nazrywać i zrobic , w zimie mieć wspomnienie lata
strzyga 2009-05-27
dziekuję za odwiedzinki :-) ale naprawdę tak po prostu na patelni? Na oleju? Fajny pomysł
emilka7 2009-05-30
...★....._/|_
.★.......>,"< ★★...★
.......,,, ★.Pozdrawiam...._/|_
..★.........spokojnej ......>,"< ★
...._/|_★.....nocy.......★
....>,"< ★...i... kolorowych....★
......,,, ★.. snów życzę....