Regionalne jedzenie z przepisu babci lub mamy..

Regionalne jedzenie z przepisu babci lub mamy..

To podroby a ściślej mówiąc cynadry/ nerki... Ja uwielbiam, bo to wspomnienie dzieciństwa.. Mój mąż też.. do tego ziemniaczki i młoda, kiszona kapusta.. Pyyycha.. Co Wy na to?
U mnie w domu to mąż zawsze przygotowuje to danie, ja nigdy się nie odważyłam...

dodane na fotoforum:

maria10

maria10 2020-04-07

.... to masz dobrego męża.... mój ucieka od kuchni jak najdalej.... smaczności Wam życzę.... a cynaderki też lubię tylko sama ich nie robię.... moja siostra świetnie je przyrządza.... ale jak je robi to nie wiem..... gorąco pozdrawiam:)))))

reni51

reni51 2020-04-07

Lubię cynaderki ale dawno nie robiłam bo nie mogę kupić nerek. Nie widzę w sklepach.

anulkaz

anulkaz 2020-04-08

Pycha:)

zagra

zagra 2020-04-08

Chyba chciałabym spróbować

ewci1

ewci1 2020-04-08

Jadlam ,ale bardzo dawno temu ,uwazam ze jak sie dobrze przygotuje i przyprawi odpowiednio,to jest bardzo smaczne:)
dodatek tej kapustki zrobil swoje:))

ingas

ingas 2020-04-12

Pychota...W sklepach ciężko kupić nereczki

dodaj komentarz

kolejne >