szefk 16 godz. temu usuń
https://www.garnek.pl/piatal/6703475/zrobilismy-znowu-grilla-w
toż to pana kolega...tak samo bezbarwny jak pan.
Gotować każdy może trochę lepiej lub gorzej ale jednak musi trochę umieć.
"Włoskie klimaty" u pana nie wychodzą, bo pan się po prostu na tym nie znasz.
Chwała by dusza do raju,no ale chcieć to nie wszystko.
Słownictwo panie to masz pan po byku. :)
Sałateczka na grzaneczce z papilotkiem i pomidoreczkiem, otoczona aureolka księżunia Rydzykuniia. Zakąseczka, przystaweczka, duperelka...rzygać się chce jak się to czyta.
Panie jesteś pan facet czy zniewieściała pinda?
Chyba to drugie... a w sandaeczkach chodzisz i skarpeteczki białe nosisz na stopeczkach???
ŻENADA panie ŻENADA. :(
No i do słownika proponuje zajrzeć, tego polskiego, bo byki walisz pan straszne. Oj straszne.
No i więcej kuchni polskiej...na tym się ludzie znaja i nie pozwolą się oszukać. Z ta "włoszczyzną" to gamonie dadzą się nabrać, bo większość poza województwo ...
szefk
szefk 16 godz. temu usuń
... nie wystawiło nosa.
"szef kuchni,,," to dobre... GURU kuchni śródziemnomorskiej.
Salcesonu dawno nie jadłeś i we łbie się popierniczyło.
Włoch widząc twoje żarcie które nazywasz "włoskimi klimatami" umarłby ze śmiechu. Wyluzuj z ta "włoszczyzną" bo kompletnie się na tym nie znasz.
A ja na przekór dla Szefk serwuję dzisiaj kuchnię włoską. Gotowałem dla Włochów i byli pełni podziwu. Wszystkie przepisy włoskie są z włoskiej kuchni, więc określ Kmiotku, co Ci się nie podoba. Mam dużo dystansu do swojej osoby. Zawsze podkreślam, że nie jestem kucharzem i gotuję tylko amatorsko. Chętnie bym się czegoś nauczył, ale nie od Ciebie, bo Ty nie masz nic do zaoferowania. Oczywiście zdajesz sobie sprawę,że wiem kim jesteś. Podpisz się przy następnym komentarzu,to inni Garnkowicze ocenią Twoją kuchnię. Troszkę odwagi.
A tutaj rewelacyjna w smaku przystawka na ciepło. Bakłażan zapiekany z szynką w sosie pomidorowym, mozzarella,parmezan i małe włoskie dodatki. Smacznego.
dodane na fotoforum:
bunio 2011-03-30
łykam wszystko w Twoim wydaniu,ostatnie zdjęcia bardzo super:-)
kropka7 2011-03-30
Hi, hi, hi zaaferowana użyciem jak największej ilości cudownych zdrobnień, co by kogoś tu .... no wiesz... dostrzegłam tatarka,
a tu niespodziewanka... zupełnie inne danko ;))))
pozdrawiam i tak trzymaj !!!
kot54 2011-03-30
Szef kto Cię tam znowu wkurza.....co za ludzie nie dadzą
chłopu się wykazać....gotuj Szefunio,gotuj i się nie przejmuj.....
Pyszne jedzenie.....chętnie bym zjadła.....Szef ja za dobą MUREM.
monik 2011-03-30
już się melduję u szefa i smakuję wszystkiego po kolei...mmm rewelacja...paluszki lizać
matka50 2011-03-30
NIE JADŁAM JESZCZE TEGO CO SERWUJESZ
ALE BYM NIE ODMÓWIŁA WIDAĆ ŻE PYSZNE
POZDRAWIAM:)))
mm63mm 2011-03-30
Jak zawsze wszystko wygląda przepysznie, podane ze smakiem aż milo popatrzeć- śledzę Twoją kuchnię od dawna- jesteś rewelacyjny- tylko tak dalej :)
bea01 2011-03-30
Pozdrawiam, miłego wieczoru życzę:))
lulka1 2011-03-30
a ja myślałam że jesteś szefem kuchni... tym większe moje uznanie dla Ciebie :))
chyba ktoś bardzo talentu Ci pozazdrościł ;)
mm63mm 2011-03-30
Buuu chciałam zobaczyć czym mnie "zachwyci" "SZEFK"- a tu komunikat, że konto usunięte- chyba stchórzył...
maria17 2011-03-30
Szefie, bez Ciebie wlosi by zapomnieli o swoich wspanialych daniach ;) u nich tylko "pasta et pizza" ;)))) Tak trzymaj !!! Milego wieczoru ;)))))
ankam 2011-03-30
Danie ciekawe warte wypróbowania! I tak trzymaj! Pozdrawiam, miłego wieczoru w miłym towarzystwie życzę:)))
tessub 2011-03-30
jak na amatora, to dla mnie jesteś MISTRZEM w gotowaniu i serwowaniu swoich potraw :)
limba 2011-03-30
oj , już mnie skręca.........chętnie bym wpadła z winem coby posmakować..........ale i tak już czuję to "niebo w gębie"....:))))))))
pozdrowionka !
pamela5 2011-03-30
Muszę przyznać, że chętnie szukam w Twojej galerii nowych przepisów na ciekawe dania:-)) Dziś mając chwilkę wolnego czasu znalazłam kilka potraw, które będę mogła zrobić na Wielkanoc;-)) Ogromnie się cieszę, że urozmaicę świąteczne menu pięknymi i napewno smacznymi daniami znalezionymi w Twojej galerii;-))
podnose 2011-03-30
Siła i moc jest w naszym GARNKU skoro ktoś tak przeżywa zdjęcia, przepisy i opisy. Bawimy się dalej a ta osoba niech się przyłączy i zobaczy jakie fajne jest oderwanie od życia codziennego tak sobie coś napisać na luzie. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych
Beata
slawa1 2011-03-30
Polecam Twoją stronkę i przepisy swoim znajomym.Jeden zachwyt:)
Tak trzymaj:)Miłego wieczorku:)
jagna63 2011-03-30
mniam, mniam chętnie zjem te pyszności, uwielbiam Twoją kuchnię, milutkiego wieczorku, pozdrawiam
kazia53 2011-03-30
Uwielbiam Twoje gotowanie i piekne zdjecia! wspaniale nam pokazujesz jak fotografowac, to co ugotujesz. Super! Podziwiam i gratuluje :-)
kromis 2011-03-30
lo matko, to i takie smaczne galerie troluja??? Myslalam, ze tylko te kocie ;)))
A ja Ci powiem jedno: jak tylko moj Pancio jest przy boku to mu pokazuje zdjecie, a ten juz przelyka sline i mowi, "no, no, moze zrob takie jutro?" a dodam, ze on z krwi i kosci Wloch bardzo dobrze gotujacy;)
Tylko, zeby nie bylo, ze sie podlizuje, ok? :p
lila25 2011-03-30
Szefie !! Podpisuje sie pod tym co napisales wyzej dwoma rekami , a ten malkontent , nazywam go delikatnie delikatnie a mysle inaczej nich sie czepia tramawaju , jak lubi to zajecie .
Pozdrawiam i czekam na nastepne przepisy .
kromis 2011-03-30
aa, a ten baklazan z szynka, pomidorkami i serem to sie parmiggiana nazywa ( tylko nie wiem czy dobrze napisalam, bo nie mam kogo spytac ;))
Jesli moge dodac cos, to sprobuj przelozyc mozzarella....pychota
gina32 2011-03-30
Pozdrawiam wieczorkiem.
Bardzo dziękuję za odwiedzinki,
Masz śliczną galerie i te pysznosci
zwalaja z nóg <mniam>
malwi67 2011-03-30
No tak, nawet do garow jakas męda sie przywlecze:((((
A ja moge Ci moj adres podac i na jutro te danie bym chetnie u mnie na stole widziala...tylko mala prosba....bez oliwek ok????
gosiagl 2011-03-30
Jak dla mnie bomba musi być przepyszne,,,zazdrość ludzka nie ma granic,,,pozdrawiam:)))
reni1 2011-03-30
:Zawsze podkreślam, że nie jestem kucharzem i gotuję tylko amatorsko. :..a ja zawsze się zastanawiam w jakiej ekskluzywnej restauracji pracujesz:))))
tabea 2011-03-30
Szefie, Tobie nikt tak predko do piet nie dorosnie,moze dlatego ten typ (szefk) mial kompleksy...?
Obojetne - dla mnie jestes mistrzem kuchni ! SZACUN !!!
mal71 2011-03-30
oj widze ktos ci za skore zaszedl.....:) ! dla mnie rewelacja i chetnie bym pojadla tego wszystkiego:)
funiak 2011-03-30
Uwielbiam takie przystawki bez miesistego:)))Swietnie pokazane:)))
milli 2011-03-30
nie przejmuj się zawsze znajdzie się jakiś zwykły zazdrośnik :) pozdrawiam i czekam na kolejne pyszności
boga1 2011-03-30
ja wiem, ze twoje dania Mistrzu nie tylko imponujaco wygladaja ale rowniez smakuja wysmienicie. Sprawdzilam.
Nie trac energii na slowa zadrosnikow bez talentow i wyobrazni. Gotuj dla nas i dziel sie z nami przepisami. Jestes moim ulubionym od kilku miesiecy zaledwie a przez ten czas nauczylam sie gotowac znacznie wiecej pysznych potraw niz przez me xx-letnie zycie.
Dla mnie byles i pozostaniesz Mistrzem kuchni - czy zawodowym czy amatorem nie robi roznicy.
Pozdrawiam
spoko 2011-03-30
Wiosnę w ''Garnku'' widać,ale i na talerzach również;) pozdrawiam.
Re:Myślę,że odezwała się zazdrosna konkurencja....nie stresuj się niepotrzebnie.
maria57 2011-03-30
Nie przejmuj się, tacy zgorzkniali, sfrustrowani na własne życzenie wszędzie się pałętają i swoim nieudacznictwem zatruwają innym życie. Zawiść wyłazi im z każdej strony i usiłują wmówić innym, że też mają "ciągle pod górkę". Od takich należy się odwracać, bo są toksyczni, jak sto nieszczęść.
Ilość wpisów pod każdym Twoim zdjęciem świadczy o Twoim wielkim talencie i kulinarnym i fotograficznym. "Pióro" też masz swobodne, bo przyjemnie czyta sie Twoje opisy i komentarze. Teraz jestem na diecie, ale obiecuję sobie, że jak się tylko ona skończy w nagrodę zafunduję sobie coś z Twojego repertuaru, a jest w czym wybierać.
Z całego serca gratuluję Ci pomysłu i sposobu jego realizacji na bardzo wykwintną kulinarną galerię. Cieszę się, że kiedyś do Ciebie zbłądziłam. Pozdrawiam serdecznie i z niecierpliwością będę oczekiwała kolejnych smakowitości jak zawsze wyjątkowo pięknie podanych
versoo 2011-03-30
witaj:))) chociaż nie jadłam Twojej ,,amatorskiej" kuchni to podpisuje sie pod nią obiema rękami:))))nie wiem czy to sie tak pisze ale wtajemniczeni będą wiedzieć o co mi chodzi.....:)))
pozdrawiam cieplutko ,wiosennie i wieczorkiem:)
zsliwka1 2011-03-30
Miłego wieczora życzę.
Pozdrawiam serdecznie:-))))
Przecież jest wiosna!!!!
http://zdjecia.nurka.pl/images/id.joe.pl-sub-images-pictures-1b8cc1a72e458f547e2233bcf0ba1acf-th2.gif
wracam 2011-03-30
Piatal, dałeś odpowiedź 10/10. Nie znam typa i chyba nie poznam ( zwinął się z Garnka), ale nieźle musiał Cię wk......ć. Nie warto !!! Dalej działaj ,zamieszczaj fotki ( ślinotok gwarantowany) i rób swoje, bo znasz się na tym jak mało kto ! Pozdrowienia!P.S. Podpisuję się pod pięknymi słowami marii57 obiema rękami.
basik1 2011-03-30
Wszystko co chciałam powiedzieć Sławku,już tu powiedziano.
Dodam tylko: cieszę się że należę do Twoich znajomych,galerię masz smaczną i pięknie podaną w fotografii.
malako 2011-03-30
chyba mamy demokrację nie musi oglądać Twego gotowania niech poczyta książkę i nie zapuszcza tu żurawia :)) i ja za Tobą .
wosiek 2011-03-30
Szefie nie cykaj,w mediach przede wszystkim liczy się oglądalność, u Ciebie jest ;)))
lord26 2011-03-30
...i ja z Tobą też...
..."chorzy" wszędzie są...
...fajnie, że napisałeś to pod swoim zdjęciem...
...niech się "szefk" teraz wstydzi...
...ale on zlikwidował konto...:)))
julaa1 2011-03-30
Dla mnie apetyczne
Pozdrawiam cieplutko
kromis 2011-03-30
ahahhahaa, ale Ci sie zalosny trol trafil i jak mu zazdrosc d*** sciska ;D zarzuc jeszcze wloszczyzna, ok?
arenia 2011-03-30
Sławeczku, ignoruj takie zaczepki !!! z kmiotami w ogóle nie polemizuj ... Mistrzu znowu mnie zaskoczyłeś pysznościami ... (*__*))))))
lila08 2011-03-30
wiesz co...przeczytałam wszystkie komentarze...miej to gdzieś ;)
myślałam,że Ty jesteś właścicielem dobrej restauracji...bądź po prostu
sobą,Twoje dania są wspaniałe,pięknie podane,przepisy super !
ktoś Ci zazdrości...
pozdrowionka,spokojnej nocy :)))
kris13 2011-03-30
Ja już chyba nic nie dodam bo wszystko zostało napisane,a więc popieram!!!!!!!!!!!!!!Dobrze,że te komentarze zamieściłeś...dla mnie jesteś WIELKI ! Zawsze najpierw zaglądam do Ciebie i cieszę się,że znów coś nowego i wspaniale przyrządzone jest.Pozdrowionka ;))
erato 2011-03-30
tak jest! chwała Ci! i kolejne potwierdzenie na to że gar to syf;/
pozdrawiam!!!
guliver 2011-03-30
Wow ! co za rzep się do Ciebie przyczepił, zablokuj chorego człowieka...szkoda humoru sobie psuć !
Dla mnie zawsze będziesz Mistrzem a Twoje potrawy są wspaniałe i wielu z nas to wie...żaden pismak nie będzie się mądrzył !
Pozdrawiam Cię Sławku i życzę przyjemnego wieczorku i słodkich snów :)))
magdabo 2011-03-30
Szefie dla mnie też jesteś mistrzem !!!!!!
agatap6 2011-03-30
brak słów......wpadłam tu wieczorkiem a tu takie dziwy....:))))
dobrej nocki.....smaczne to co serwujesz:))))czyń tak nadal
agus63 2011-03-30
No i "szefk" po odpowiedzi miał się chyba z... niepyszna, bo czem prędzej z garnka czmychnął... :)
I bardzo dobrze!
Pozdrawiam!
kaska28 2011-03-30
CZYTAŁAM I NIE WIEDZIAŁAM O CO CHODZI!
A TUTAJ JAKAŚ CZARNA OWCA SIĘ ZNALAZŁA!
ZABLOKUJ,BO PO CO MA NAM ZASMRODZIC KLIMAT!
blanca 2011-03-30
Pyszne jedzonko , dobrej nocki życzę , pozdrawiam.
ben53k 2011-03-30
ale tu zadyma...konsumpcji się odechciało :)
bozka03 2011-03-30
Uwielbiam Twoja wspaniala i rozna kuchnie.Zawsze ladnie podane i zawsze wszyscy znajda cos dla siebie dobrego:)
Baklazany grillowane i (artichoke to jest po angielsku) bardzo lubie i czesto uzywam do zapiekanek warzywnych:)
ania57 2011-03-30
Wyglada bardzo apetycznie i chętnie tu jeszcze pozagladam:)
Dziękuję za miłe odwiedziny i pozdrawiam serdecznie!
dalia22 2011-03-30
No i bardzo dobrze mu odpowiedziałeś , widać wyraźnie , ze facet ma jakieś kompleksy :) Mi jak dotąd wszystko bardzo się podoba u Ciebie :) Pozdrawiam wieczorkiem i życzę kolorowych snów:)
jankewa 2011-03-31
Witaj Sławku- jestem w szoku jak to przeczytałam!!!....
Ktoś ma wielki problem ze sobą.... nikt go nie zmusza oglądać ,ani czytać tego co piszesz ,nie rozumiem takich ludzi i tego negatywnego nastawienia do świata! i tej złości i czerpania radości jak komuś dokopią.... są wtedy dowartościowani :-))
- ale takich ludzi jest mniej-tak myślę:-)))
-a ta sałateczka z bakłażankiem musi być pyszna - jak zawsze co tu wystawiasz :-))
-Pozdrawiam Cię i nie zważaj na tego typu ludzi ... tacy taż są -niestety :-)))
-Dobranoc :-))
terala 2011-03-31
...Witam...mi "smakuja" Twoje fotki....i jak sie tak napatrze.....
...to nie wiem, ktora smaczniejsza....
...a salatka z baklazanem...yammy.....
...pozdrawiam serdecznie ..... i mam nadzieje, ze bedziesz nadal szykowal takie pysznosci.....
siestala 2011-03-31
dopchac sie trudno do konca podpisow:) podziwiam Twoja niesamowita kreatywnosc i pasje i wyobraznie i radosc tworzenia, ktora widac w kazdym Twoim daniu. Brawo takze za estetyke podania, artyzm kompozycji na dwoch wszak poziomach- kulinarnym i fotograficznym.
A ilu z nas cieknie z dziobow jak wilkom dzieki Tobie to juz zupelnie inna sprawa;) Serdecznosci!
malczer 2011-03-31
Miłego i spokojnego wśród garów dzionka....hi hi hi.....
jest pięknie i smacznie gotuj dalej...pozdrawiam:)
kociatko 2011-03-31
miłego dnia :)
ni zwracaj uwai na głupie pisanie :)
my ciebie rozczytamy i gotuj dalej:) a taki facet sie czepia to niech swoje wstawi:) moze wode przypala i zazdrosci Tobie:)))
danwi66 2011-03-31
o ile dobrze kojarzę ,..to ten osobnik..(a może osobniczka..)innej znajomej tez bardzo brzydko napisał(a)....ludzie ,którzy mają problemy z samym sobą lub są zakomleksieni...wyładowują się na innych...Ty jesteś silny facet to Ci tam akurat zależy ,że ktos Ci zazdroszcząc pisze to czy owo....gorzej z koleżanką....wyszydzał jej wygląd i chorobe syna...i Jej przykrość sprawił....przepisiki są superowe....ja też mam kilka przepisanych poprzez ksero:)..
slonik1 2011-03-31
re:..serdeczne dziękuje ...
.. no cóż tylko życzyć smacznego..))
owca47 2011-03-31
jeszcze dziś rano myślę o tym bakłażanie z szynką, parmezanem, pomidorami .... marzenie ...
gabix 2011-03-31
wpadłam do Ciebie by życzyć Ci milego dnia i .........
nie rozumiem co mają do powiedzenia inni na temat człowieka którego w sumie nie znają -myślę że aby coś kolwiek o kimś powiedzieć,czy wyrazić opinie , powinno najpierw się go poznać a i tak nie pozna się nikogo do końca bo moim zdaniem to człowiek nawet sam siebie do końca nie zna ............
Moje zdanie jest takie że jesteś przemiłym facetem i super gotujesz chętnie tu wpadam .....milutko Cię pozdrawiam Sławku
aam57 2011-03-31
To ja się piszę,ale bez oliwek...
A szefikiem,czy szefk nie masz co się przejmować....
Pieniacz,ot i wszystko....
kinia21 2011-03-31
no no...nie spodziewałam się takiej notatki! dobrze napisałeś:) ale nadal wierzyć mi się nie chce że jesteś "zwykłym śmiertelnikiem" co nigdy nie uczył się gotowania bo twoje dania wyglądaja cudownie, wyrafinowanie, stylowo, orginalne smaki, to podanie z gracją i perfekcją i orginalne smaki...nie pomyślałabym że można takie cuda czarowac z nudów i pasji bez żadnej nauki...jak kolwiek jest i tak żywię wilki szacunek bo wszytsko wygląda perfekcyjnie... zazdroszczę tym dla których gotujesz...ten bakłażan z zapiekany z tymi wszytskimi dodatkami musiał być mega samczny...:) ja nigdy nie byłam i nie będe taką profesjonalsitką jak ty i choć bym chxiała być nia choć w połowie bo lubię gotowac to nawet czasem na to brakuje czasu...praca dom dzieci...ale kolekcjonuje masę przepisów książek kucharskich i na starość z kuchni chyba nie wyjdę:) pozdrawiam serdecznie! nie przejmuj się innymi bo znasz swą wartość:)
eewaa55 2011-03-31
pewnie zaszkodziło mu jego własne danie przyprawione jadem żmiji...pozdrawiam i zachwycona smaczną galerią uśmiech zostawiam:))))))
ben53k 2011-03-31
ale zadyma szefie u Ciebie....nie daj się pacanowi!
zaba84 2011-03-31
Ja zawsze chętnie wpadam do Ciebie na sniadanko .........
A ta osóbka co tak pisze może Cię w piętę pocałować, nie chce być niegrzeczna i nie napiszę gdzie jeszcze ..
pozdrawiam .:)*
ania57 2011-03-31
Witam! widzę, ze mamy chociaż jedna wspólną pasję: ogród, bo w gotowaniu Ci nie dorównuje wiec nawet nie próbuje Cie ścigać:)))
Pozdrawiam i życzę udanego dnia!
owca47 2011-03-31
zaprosiłabym Cię na kawę, ale aż się boję - bo moja kawa to taka prostaczka puszczalska tzn. rozpuszczalska ... chciałam powiedzieć, a przy ty wszystkich Twoich frykasach, eh ... nie mam szans ...
alica 2011-03-31
Dziękuję bardzo:))
A Ty robisz tak smaczne ,że aż ślinka leci:D
Pozdrawiam serdecznie :)
anna40 2011-03-31
re: dziękuję,ale za to nie umiem tak dobrze gotować jak Ty :)))
alisza 2011-03-31
to Ty Sławku faktycznie nie jestes szefem kuchni??a to szok:))) wielkie gratulacje dla Twojego talentu (ach ta ludzka zawiść) krytykowac i zazdrościc to takie polskie----dla mnie najlepszy garnek kulinarny-pozdrawiam serdecznie
dobrunia 2011-03-31
... dziękuję za uznanie ... a ja ze swej strony jestem pełna podziwu dla Twojego hobby ... tak trzymaj !!!
zosiab 2011-03-31
To że używasz zdrobnień jest bardzo miłe i świadczy o ekspresywności Twojego języka. Przytyki pod Twoim adresem, to brak kultury i dobrego wychowania:)
pozdrawiam serdecznie:)
kot54 2011-03-31
Miłego dnia Szef życzę :)
a resztę to już napisałam, MUREM .....
hanaka 2011-03-31
no i co tu dodac ...bo wszystko już wyżej napisano; też należę do fanclubu Piątala i tyle:):):)
agat33 2011-03-31
Wspaniale gotujesz i fantastycznie pokazujesz na fotogfafiach swoje dzieła:) Bardzo lubię tutaj zaglądać! Pozdrawiam:)
jotef 2011-03-31
Tam gdzie kot, tam i ja...pozdrawiam
jaska15 2011-03-31
re:Elvis sluzyl w amerykanskiej Armii na terenie Niemiec w latach 58-60, RFN...byla pod okupacja amerykanska...do dzisiaj tu stacjonuja..
irys3 2011-03-31
Sławku naprawdę nie ma się czym przejmować...............zgadzam się z agat33.............wspaniale gotujesz i fantastycznie pokazujesz na zdjęciach swoje dzieła:) POZDRAWIAM!!!
gosiagl 2011-03-31
Sławku:podpisuje się dwoma rękoma pod wszystkimi miłymi komentarzami,,,masz wielki talent i umiesz pięknie go wyeksponować ,,,pozdrawiam Cię bardzo gorąco życząc miłego dnia:))))
bozyna 2011-03-31
A ja tylko moge podpisac sie pod tym co napisała irys 3 bardzo lubie do Ciebie zagladac masz swietne przepisy zycze miłego słomecznego dnia z usmiechem na twarzy
kajetan 2011-03-31
piatal - jesteś SUPER-GOŚĆ.Artycha z Ciebie nie lada.Gdybyś mieszkał bliżej wziąłbym Cie na osobistego kucharza.Masz talent w dwóch postaciach:
1.) Umiesz apetycznie przyrządzać smakołyki
2>)Umiesz to wszystko z fotograficznym kunsztem pokazać
BRAWO! BRAWO! BRAWO! - Gratulacje z mojej strony.
Nie przejmuj się ignorantami .Dobro i piękno - mimo ich bełkotu - samo się chwali.
elza100 2011-03-31
No tak ,zawsze znajdzie się ktoś kto chce nam dokuczyć ,ale nie przejmuj się ,pewnie Ci zazdrości ,że potrafisz tak wspaniale gotować i nie tylko ...Masz tu wielu przyjaciół , i to się liczy , kasuj więc takie komentarze ....Milutkiego dobrego i słonecznego dnia Sławku Ci życzę i cieplutko pozdrawiam:-))
isia222 2011-03-31
a ja tam lubię Twoją galerię i opinie innych mnie nie interesują, a tamten chyba czegoś pozazdrościł...
guliwer 2011-03-31
A ja powiem tak Szefuniu: Robisz dobrą robotę, z ,,cieciami,, się nie zadawaj ,kiedyś poznałem podobnego OPLUWACZA co to w życiu słowa nie skleci do kupy a ty siedząc sobie gdzieś za szafą na dokładkę spocony .opowiada BAJKI , a może to jakiś ,,kuchta,, i ślinka mu kapie bo sam ino placki ziemniaczane warzy?;-) Zatem precz z IMBECYLAMI,rób swoje Szefuniu, bo robisz to EKSTRA!!!!Pozdro.
nanatka 2011-03-31
Dzięki bardzo za odwiedzinki....wskakuję tu do ciebie też czasami, ale tak jakoś pełno tu u ciebie komentarzy, że myślałam, że mnie nie zauważysz!
Pozdrowienia ze Śląska:)
beti35 2011-03-31
Zazdrość ludzka nie zna granic ;-) A jak się samemu nic nie umie - to najlepiej innych krytykować.....Żal mi takich ludzi....
A Ciebie Drogi Szefie Kuchni --- to jak by coś to zatrudniam na stałe ;-)))) I jest mi obojętnie jaką kuchnię będziesz gotował - w twoim wydaniu to i trucizna by smakowała hehehehe ;-)
POZDRAWIAM :-)
serce02 2011-03-31
słoneczko świeci
kilka promyków sle do ciebie ..
Smacznego obiadku życze ☻
Ciepłego popołudnia ♥☻
wicttor 2011-03-31
JA też nie rozumie tych ludzi co im przeszkadza, to co ma dużą oglądalność, ja lubię oglądać i gotować orginalną kuchniewłoską......dzięki CI ze dzielisz się z nami swoimy nowinkami ....
pozdrawiam cieplutko...
jacklin 2011-03-31
Ojej o jejjj!!!!!wszystko juz napisane zostalo -Fajne rzeczy robisz !NIE PRZEJMUJ SIE KRETYNI SA WSZEDZIE !!!W NASZYM KRAJU JAKIS WYSYP OSTATNIO.:))))
nastia7 2011-03-31
Popieram, popieram :)))) nie próbowałam Twoich dań, ale wyglądają przesmacznie....i ta kompozycja którą tworzysz.... jak prawdziwy szef kuchni :))
Pozdrawiam serdecznie :)):*
niusiab 2011-03-31
dziękuje za odwiedzinki:))
pozdrawiam:))
guliver 2011-03-31
Słonecznie pozdrawiam i przemiłego dnia życzę :)))
kwaku60 2011-03-31
Ja osobiście lubię pozaglądać na Twoją stronę i podenerwować przepisami swą żonę,a jak komuś coś nie pasuje niech zmieni stronę albo niech wyjdzie na świeże powietrze może będzie mniej złośliwy..Miłego dnia życzę.
ankaaa 2011-03-31
Dla mnie Sławku super gotujesz i pięknie to pokazujesz, czasami aż ślinka leci... a tego typu komentarzami nie przejmuj się i rób swoje masz tu wielu znajomych, którzy chętnie Cię odwiedzają każdego dnia :)) Serdecznie pozdrawiam :))
wosiek 2011-03-31
nie przestane korzystac z Twoich przepisow i rad,dla nas jestes Geniuszem!!!!
nadal jestem zdania ze powinienes wydac ksiazke,a wariatami sie nie przejmuj:))))
pozdrawiamy cieplusio:)))))
rafal75 2011-03-31
Potrawy z Twojej galerii powodują pozytywne wibracje żołądka i choć nigdy nie przyrządzę takich potraw to podziwiam Twoją pasję.
Gratuluję i pozdrawiam.
asulka 2011-03-31
Ja tam zawsze czekam na Twoje przepisy i piękne fotki:).Zawsze ktoś zawistny się znajdzie...
kofta73 2011-03-31
Polak głodny to zły.
Może mu w brzuchu burczało, a Ty kusisz takimi rarytasami :D
bryza 2011-03-31
Jezu..... na chwilę wpadłam .... jak perszing przeleciałam ale u Ciebie ..... o mało co jak Kubica bym skończyła !!!!!!!!! ..... nie przejmuj się .... są tacy co zamiast szampana z czary wolą konew jadu wychylić i wtedy buszują bo ich skręca ..... to taka zazdrość i zawiść ..... niektórzy mają ją za swoją pożywkę ....... no może niech tam temu będzie ... POŻYWECZKĘ :))))))).... ja tam wolę TWOJE SUPER DANIA !!!!!!!~i obyś się nie dał sprowokować i od nas nie uciekł !!!!!!!!!!!!!!!!....... byś miał wtedy koszmarne sny ,że nas opuściłeś !......TWÓRZ nadal dla nas !!!!!!!! pozdrawiam :)
magap 2011-03-31
doświadczyłam i ja tutaj ludzkiej złośliwości.....wiem czym to smakuje ...
Nie przejmuj się i rób swoje...a robisz to pięknie i
smacznie :-))))))
Miłego dnia :-))
alemark 2011-03-31
Nie przejmuj sie Slawku, bo nie warto...
Kazde Twoje danie jest pyszne i apetyczne...
Pozdrawiam Cie wiosennie i zycze wspanialego pelnego radosci dnia...
ondra 2011-03-31
Bardzo cieszę się, że jesteś. Ten cały szefk to jakiś zwykły tchórz, skoro po takim plugawym wpisie zaraz usunął swój profil z garnka. Nie stać mnie na wiele prezentowanych przez Ciebie potraw, ale bardzo lubię je oglądać. Toż to wielka uciecha dla oka, że o podniebieniu nie wspomnę. Czasem korzystam z Twoich pomysłów. Widać, że kochasz to co tutaj prezentujesz. Ciesz nasze oczy dalej i prezentuj nam swoje arcydzieła. Na pewno wiele osób, nawet w podeszłym wieku (tak jak ja) chętnie skorzysta z Twoich pomysłów. Pozdrawiam wiosennie :)))
dana22 2011-03-31
Nie ma czym się przejmować....takich osób jak wyżej wymieniony jest wielu...napsują "krwi" i usuwają się z garnka...
Pozdrawiam ciepło....gotuj i dziel się z nami swoimi potrawami..:))
alkaa 2011-03-31
Wiem Sławku ,że takimi frustratami to Ty się nie przejmujesz...wpadam tu do Ciebie czasami i wkurzam się ...wiesz na co ? ,że moja Połówka -ślubna , choć trochę tak nie potrafi jak Ty...gotuj ,pokazuj to pięknie i stój pośrodku-między tymi co Ci kadzą i tymi co klepią , jak ten co jest na bakier chyba z życiem...
Pozdrawiam...
smyk5 2011-03-31
Takich wielu tutaj- szkoda tracić czas na takie barwne postaci- wszędzie znajdziesz ludzi i parapety. Jest wiele osób (w tym ja) którzy zachwycają się tym co serwujesz, jak opisujesz i jak fotografujesz:) czekam zatem na nastepne danie chociaż dalej dieta:)
jagoda8 2011-03-31
W pierwszej chwili pomyślałam też że to tatar,na szczęście czytam opisy
i to danie jest super.
Pozdrawiam.
azan04 2011-03-31
U Ciebie najeść się można do syta...;-))
jenny 2011-03-31
Ja przez takie głupie komentarze i sex wiadomości skasowałam swoje poprzednie konto.Szkoda bo pracowałam nad nim ponad rok.Ale przyszedł kryzys ...głupi tekst i poszło delete...Teraz jestem jenny ...anonimowo.
andaluz 2011-03-31
znów coś bardzo smakowitego:))!!złośliwymi się nie przejmuj,a swoją drogą nie myślałam,że tacy też mogą tu być,przecież to miły portal:))!!po co i komu te frustracje?:!!pozdrowionka:)))!!!
andzia58 2011-04-01
Robie od czasu do czasu te zapiekane bakłazany bo rodzince smakują- niebo w gębie :-)
whakata 2011-04-30
co umiesz zrobić z buraka ????
powinieneś na bazie tych komentarzy zrobić potrawę. Najbardziej wykwintny burak na garnku by miał swoja pointę!!!!
Nie wiem tylko jak plony na tą potrawę bo dla wielkich potraw szkoda się stala wielka bo "szefk" burak usunął konto
fanatyk 2011-05-03
:)))))))))))
ar2rek 2012-01-21
Aż trudno uwierzyć,że to wszystko jest prawdziwe...
Zazdrość?
Zazdrosny,to jestem JA.Ale zazdrość często jest budująca,bo dzięki niej/z jej winy,przez nią//staramy się doścignąć tego,kto nam imponuje,komu "zazdrościmy".
Z tego "gościa" bluznęło jakieś szambo chorej,od dawna fermentującej Z A W I Ś C I.
Pozdrawiam wszystkich NORMALNYCH.