Tatar kolejna odsłona, nie wiem już która?
Zainspirowany troszkę zmieniłem i zmodyfikowałem tatara. Pierwszy raz podaję z wymieszanymi składnikami. Pierwszy raz podałem też żółtko w nowej formie. Wymieszałem z łyżką oliwy z oliwek i podałem jako sos. Pierwszy też raz jednym z dodatków była świeża papryka. Smacznego.
Jeżeli mieszkasz w okolicy Szczecina i potrzebujesz pomocy przy wyprawieniu przyjęcia, to ja chętnie pomogę.
dodane na fotoforum:
smyk5 2012-09-08
piknie, ale nie lubię tatara- jedno z naprawdę nielicznych dań którego nie jadam:) nie zrobię-cykorii nie było:(
kamus1 2012-09-08
re:Staram się..;D
kamus1 2012-09-08
re;No widzę...wygląda bardzo apetycznie...;)
sicret9 2012-09-08
NIE -TO NIE MAXMEN
ALE WIDZĘ ZE JEGO KONTO JEST ZAWIESZONE!
KTO DOPUŚCIŁ TUTAJ ŻE MOZNA MIEĆ TYLE KONT!!!
jesorek 2012-09-08
powinieneś otworzyć restauracje .... danie znakomite !!! tatara z rybki wprawdzie nie jadłam, ale myślę, że smakuje bosko ;)
alemark 2012-09-08
ale mi smaka narobiles na tatara... nie jadlam juz bardzooooo dawno.... pozdrawiam...
gabi18 2012-09-08
Napewno smaczne ... pozdrawiam :))
violinka 2012-09-08
obojetnie w jaki sposób podany dla mnie bajka pozdro
kot54 2012-09-08
Szefie jesteś WIELKI !!!!!
kot54 2012-09-08
nie wkurzaj mnie i nie żartuj sobie....
ja miernota....daleko mi do Ciebie Szefie...*:*
krynia2 2012-09-08
.jeść......ba,żeby to było można z ekranu kompa zlizać...............hi,hi.......wierzę na słowo ,że pycha..........pozdrawiam.
owca47 2012-09-08
pyszota!
re: sorki, popsuło mi się to zdjęcie, pod którym był Twój komentarz i musiałam jej usunąć
terche 2012-09-08
Pewnie bardzo smaczny... z takimi dodatkami ...:)
hania44 2012-09-08
Ale pycha! No to narobiłeś smaku na wieczór! :) A ja idę już piec szarlotkę bo mało czasu zostało! :)
mocarz 2012-09-08
Tak znowu komuś ublizac zaczął pewnie , on nie ma umiaru żal mi go juz :-) ale kretyn zawsze kretynem zostanie
trawnik 2012-09-08
Doprowadzisz mnie do choroby tymi wspaniałymi daniami :)) Oczami to bym zjadł wszystko !!! :)) Pozdrawiam serdecznie :)))
monieq 2012-09-08
kochasz gotowanie i pięknie to robisz! jak będą eliminacje do II części to może się skusisz ;)
miłego wieczoru
gracha1 2012-09-08
Powiem dokładnie to samo co Danusia - Szefie - jesteś Wielki. Pozdrawiam, miłego wieczoru.
angro 2012-09-08
Przecież można dostać obłędu! Że tak musisz kusić??? Co za rarytas:)
can60d 2012-09-08
Cebulka jako żagiel -płyńmy
adamd66 2012-09-08
Re; Na pewno ich nie lubisz !!! :):):)
Ewa zaczyna eksperymentować i to w dobrym kierunku :)
sedina 2012-09-08
Lubię tatara w każdej odsłonie, ale chyba nie zaryzykowałabym dodaniem na swoim talerzu papryki konserwowej.
Ale świat kulinarny do odważnych należny ... gdyby kucharze byli konserwatystami nie odkrytoby rożnych specjałów.
I chwała im za to :)
fanrats 2012-09-08
Ja jestem za eksperymentami, szukaniem nowych połączeń smaków, zapachów, faktur. To nic, że zdarzają się niewypały. Przynajmniej nie jest nudno. :)
jaworr 2012-09-08
Potrafisz wyczarować cuda.... takie danie pięknie przystrojone...
dostaję ślinotoku...:))
salma45 2012-09-08
.. karmisz moje oczy i duszę....
pozdrawiam Szefie :))))))))
znak46 2012-09-08
Witam. Wspaniałego wieczoru bajkowej nocy oraz cudownego poranku jak i całej niedzieli życzę
viktori 2012-09-09
Elegancja podania dopełnia smaku :)
Pozdrawiam :)
...tak, trytomy są ozdobą ogrodu , długo i ładnie kwitną :)
anya02 2012-09-09
re:tak,uwielbiam kwiaty i dlatego staram się dbać o nie,pozdrawiam...
rybka63 2012-09-09
Ładnie przyrządzony , ale ja tego bym nie zjadła:)
rybka63 2012-09-09
Nie mam wyjścia, tylko wtedy mam dostęp do kompa:)
bozka03 2012-09-09
Bardzo ciekawa inspiracja:)....uwielbiam tatara:))
tonken 2012-09-09
w Polsce
ammk45 2012-09-09
Witam
Dobre miejsce na wykopaliska, świeża ziemia :)
http://www.garnek.pl/ammk45/22856585/saska-kepa
pozdrawiam
oliwkaa 2012-09-09
No i wyszło rewelacyjnie !!!!
hania44 2012-09-09
Re. Nie mogłam wejść wczoraj na linka bo musiałam szykować sie do dzisiejszej podróży! Jak tylko bede mogła to wejdę! Koniecznie! :) Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli! :)
gosia76 2012-09-09
Bardzo artystycznie podane ;-)
ankam 2012-09-09
Bardzo efektownie podany! ... ciekawie kombinujesz:)))
Pozdrawiam, miłego niedzielnego popołudnia życzę:))
oliwkaa 2012-09-09
RE:
bo z tym burakiem jest tak,że trzeba go długo gotować,może dlatego rzadziej po niego sięgamy ....
coral81 2012-09-09
zacznę częsciej zaglądać:) postanawiam porawę:)
nemo50 2012-09-09
Mniamci ;)) .
nieto 2012-09-10
Radź się serca własnego, niczyjej powagi.
-Adam Mickiewicz-
Pozdrawiam .........
delfi 2012-09-12
No to odsłona tatara smaczna...po wczorajszym programie tv ile mięsa np.w konserwie czy ile prawdziwego mięsa w kiełbasie myśliwskiej to Tobie zaufam...
Pozdrawiam!
Jak idą poszukiwania skarbów?
ela51 2012-09-12
Pyszne dania serwujesz...POWODZENIA...
hmurkaa 2012-09-22
Uwielbiam tatar...;-)))
Miłego weekendu;-)
doris1 2012-09-23
Tatara nie jadam.Zrobiłam z dyni juz zupę i całkiem dobra wyszła.Dodałam imbiru.
Pozdrawiam