Kasza do gulaszu wołowego. Na garnku widzę, że częsty dodatek do mięsa. Zamiast serwować samą kaszę, spróbuj troszkę ją urozmaicić. Miło zaskoczysz domowników, a smak obiadu też inny.
Dzisiaj zrobiłem kurczaka w sosie, kilka porcji i miałem podawać właśnie z taką kaszą,,co chwilę wchodzili pracownicy z szefostwem na czele,,tak podjadali,,że zjedli wszystko. Na salę nie wyszła ani jedna porcja.
dodane na fotoforum:
grejsia 2013-01-25
tez tak lubie i bardzo czesto robie...tylko nie tak ladnie podane, jak Twoje...pozdrowienia z bezsnieznych stron:
ruda51 2013-01-25
..na pewno spróbuję..:)
violinka 2013-01-25
lubię gryczaną ale takie wydanie jak najbardziej chyba pęczak?
judyta3 2013-01-25
chyba polubię kaszkę :)
halka 2013-01-25
Nawet na tak pięknie podane perełki nie skusisz mnie Sławku:)...od dziecka nie znoszę kaszy jęczmiennej.
jolak54 2013-01-25
Miłego wieczorku , słodkich snów i udanego wypoczynku w czasie weekendu........:)))
terche 2013-01-25
Zastanawiałam się ..co to jest ...oj haha ..kasza, no tak i jak apetycznie przyrządzona ....brawo ...:):):)
wisko15 2013-01-25
Pozdrawiam wieczorowo !
jola42 2013-01-25
kosztowałabym wszystkiego co podajesz...
nie tyle ze względu na smak - ile na samo podanie...
marik54 2013-01-25
...a kaszę uwielbiam... myślę, że smakuje wybornie z dodatkami... pozdrawiam Sławku...
bianca 2013-01-25
Świetnie urozmaicona :)