Szef kuchni serwuje,,,

Szef kuchni serwuje,,,

Dla lubiących rybki proponuję dorsza zapiekanego w boczku z estragonem. Może być też rozmaryn, albo co tam masz,,,

dodane na fotoforum:

niusia1

niusia1 2013-01-26

propozycja nie do odrzucenia

bykck

bykck 2013-01-26

MNIAM...BOCZUS I RYBKA TEZ APETCZNIE WYGLADA Z TA ZIELONA GAŁZKA ESTRAGONU..MNIAM..PYCHOTKA..LUBIE RYBKI POD KAZDA POSTACIA...A TY SŁAWECZKU JESZCZE SLICZNIE JA Z PIEKNA I KOLOROWA DEKORACJA Z JARZYNAM I OWOCAMI PODAJESZ..PYCHOTKA...DLA MNIE JESTES SŁAWECZKU WSPANIAŁYM SZEFEM KUCHNI..PIEKNIE GOTUJESZ I SMACZNIE WSZYSTKO WYGLADA..

grrajka

grrajka 2013-01-26

poproszę samą rybkę :)

halka

halka 2013-01-26

Może i ja bym coś takiego wypróbowała...ale u mnie w sklepach, boczek w plastrach jest wędzony - chyba by nie pasował???

ruda51

ruda51 2013-01-26

..ale odrobinkę proszę...ten boczek...mam swoich w nadmiarze....;)

felunia0

felunia0 2013-01-26

zawijasz dorsza w ten boczek ? czy pieczesz tak na płasko ?

halik

halik 2013-01-26

O rany ....ciekawe bardzo :)))

jaworr

jaworr 2013-01-26

O to tak... to może być w moim guście i smaku....:))

hania44

hania44 2013-01-26

A to jeszcze chyba czeka na wypieczenie?

kris13

kris13 2013-01-26

ale wspaniały ten boczuś_akurat!

kati9

kati9 2013-01-28

Ciekawe połączenie ...

smyk5

smyk5 2013-01-28

zrobiłabym, ale do końca nie wiem jak:)

ninka57

ninka57 2013-01-28

na rybke w bekonie,sie pisze...pyszna:)

dodaj komentarz

kolejne >