Dla lubiących rybki proponuję dorsza zapiekanego w boczku z estragonem. Może być też rozmaryn, albo co tam masz,,,
dodane na fotoforum:
niusia1 2013-01-26
propozycja nie do odrzucenia
bykck 2013-01-26
MNIAM...BOCZUS I RYBKA TEZ APETCZNIE WYGLADA Z TA ZIELONA GAŁZKA ESTRAGONU..MNIAM..PYCHOTKA..LUBIE RYBKI POD KAZDA POSTACIA...A TY SŁAWECZKU JESZCZE SLICZNIE JA Z PIEKNA I KOLOROWA DEKORACJA Z JARZYNAM I OWOCAMI PODAJESZ..PYCHOTKA...DLA MNIE JESTES SŁAWECZKU WSPANIAŁYM SZEFEM KUCHNI..PIEKNIE GOTUJESZ I SMACZNIE WSZYSTKO WYGLADA..
halka 2013-01-26
Może i ja bym coś takiego wypróbowała...ale u mnie w sklepach, boczek w plastrach jest wędzony - chyba by nie pasował???
ruda51 2013-01-26
..ale odrobinkę proszę...ten boczek...mam swoich w nadmiarze....;)