Szef kuchni serwuje,,,

Szef kuchni serwuje,,,

Coś na kolację musiałem sobie zrobić. Zaglądam do lodówki, a tam światło.
Zapiekłem Camemberta z czosnkiem i rozmarynem. Do tego sos musztardowo-miodowy. Obecność oryginalnej musztardy Dijon w sosie, wspaniale podkreślił jego ostrość.
To jest przystawką, która zaskoczy waszych gości. Super efekt za 5 zł. Do tego oczywiście gorące, chrupiące grzanki.

dodane na fotoforum:

marik54

marik54 2013-03-24

...jak zwykle COŚ z NICZEGO... bardzo apetycznie to wygląda Sławku... skopiuję sobie kolację... pozdrawiam...

wisko15

wisko15 2013-03-24

Super apetycznie to wygląda .... Pozdrawiam Cię :)))

beabar2

beabar2 2013-03-24

Ja zbyt nie lubie musztardy dijon, jak tylko mam okazje kupuje polska. a Pomysl kupilam. Lubie dodawac biale wino do takiego typu potraw. Pozdrowienia.

elkat

elkat 2013-03-24

Jak ja teraz zasnę...?!!! Na noc takie rzeczy pokazujesz...

kris13

kris13 2013-03-24

O! ja nigdy nie próbowałam zapiekać Camemberta, a tu jeszcze z dodatkami_napewno pyszny ;))

xenon

xenon 2013-03-24

A w tle , kasza gryczana ?

slav43

slav43 2013-03-24

Dobry serek nie jest zły.:)))

jaworr

jaworr 2013-03-24

Narobiłeś mi smaku..... takie pyszności też bym zjadła..:))

ruda51

ruda51 2013-03-24

..jutro spróbuję,ok?..;)

enigma

enigma 2013-03-24

a ja zajadam właśnie zapiekany z żurawinami :)

ruda51

ruda51 2013-03-24

Re".. cha cha cha...ale się uśmiałam... modelka... paradne..chi chi chi..;)

ruda51

ruda51 2013-03-24

..miododajna jeszcze może...chi chi chi..

enigma

enigma 2013-03-24

odp: fakt na foty zdecydowanie więcej czasu przeznaczam, może dla tego nie starcza mi go na robienie takich pyszności :)

majaha

majaha 2013-03-24

Wyglad.......... rewelacja i pewnie tak smakuje...pozdrawiam

malgo24

malgo24 2013-03-24

No no ......jak na pustą lodówkę to całkiem nieźle .......brawo :)))

Pozdrawiam serdecznie :)

znak46

znak46 2013-03-24

ewelacje

magdabo

magdabo 2013-03-24

... a jak smacznie podane , dzięki za przepis ...))

anna73

anna73 2013-03-24

...nie chcę się chwalić, ale też mam w lodówce...światło...i...tylko światło:))
ciekawy pomysł na pyszne danie...jutro kupię musztardę:)

hania44

hania44 2013-03-24

Super pomysły! :) I ja muszę więcej robić sosów bo na wyjeździe stołując się w jednej z restauracji doszłam do wniosku, że sosy bardzo podnoszą jakość i smak potraw!
Re. Tak, zgadłeś! :) To niebo! A wydaje się, że to nie jest niebo tylko śnieg na ziemi! :)

sunaj

sunaj 2013-03-24

Coś z niczego...za 5 zeta...fajnie:-)

elap6

elap6 2013-03-24

Lubię serki podsmażane !

halka

halka 2013-03-25

Bardzo fajna i smaczna przystaweczka;pozdrawiam serdecznie.

halka

halka 2013-03-25

re:Wróciłam ze stanu Tennessee....święta za pasem a ja lubię je świętować z rodziną.

jesorek

jesorek 2013-03-25

super wygląda i smaczne ;) Pozdrawiam ;)

znajoma

znajoma 2013-03-25

Miłego i słonecznego poniedziałku życzę:))

menia39

menia39 2013-03-25

świetny pomysł

linda

linda 2013-03-25

wyglada apetycznie , ale ten ser nie kojarzy mi sie dobrze:(
pozdrawiam ciepło:)

super07

super07 2013-03-25

hehe...nie z wykopalisk....ale robi za taki !

świetny pomysł, aby zapiec lodówkowe światło!

leda38

leda38 2013-03-25

Hmmmm,a żeberka gdzie zgubiłeś?(żarcik).
To dobrze że światło bo znów coś pysznego nam podałeś.
Pozdrawiam Cię w nowym tygodniu pełnym krzątaniny.
Lutka

pola6

pola6 2013-03-25

Tryskasz świetnymi pomysłami.
Pozdrawiam i życzę miłego Wielkiego Tygodnia.

kot54

kot54 2013-03-25

mój ulubiony przepis....często robię...mniam :)

mycha

mycha 2013-03-25

Witam bardzo serdecznie i życzę
wspaniałego tygodnia , pełnego miłych wrażeń i dużo słoneczka:))

nutka11

nutka11 2013-03-25

przepyszny jest taki serek...w Twoim wydaniu oczywiście pięknie podany...:)) Pięknego dnia:))

ankaaa

ankaaa 2013-03-25

Spokojnego tygodnia życzę z uśmiechem na twarzy :))

mmerylu

mmerylu 2013-03-25

..smakowicie wygląda i bardzo mi smakuje...:)) pozdraewiam i życzę udanych wspaniałości..:))

otiw58

otiw58 2013-03-25

Szanowny Panie Piatalu.
Chciałbym wyrazić uznanie dla pana talentu jaki odkrywa Pan w sztuce komponowania posiłków. Kunszt i finezja, prezentowana przez pana - zachwyca.
Panie Piatalu, chciałbym Pana prosić o pomoc. Banalna sprawa, ale dla mnie problem. Jakie zakąski podać do Whisky? Czy mógłby Pan zaprezentować dwa albo trzy rodzaje przez pana uznane za odpowiednie. Z góry dziękuję za poświęcony czas i życzę Wesołego Alleluja na nadchodzące Święta.
Z wyrazami szacunku
otiw58

bykck

bykck 2013-03-25

WITAMY I POZDRAWIAMY CIE SŁAWECZKU I ZYCZYMY MIŁEGO I CIEPLUTKIEGO PORANKA I POPOŁUDNIA...(*_*)...bykck...(*_*)...❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀. ❀҉✲..,¡i|¹i¡¡i¹|i¡,._ ✲҉_
❀.҉✲.`'¹li¡|¡|¡il¹'_✲҉.❀❀Z odwagą i uśmiechem,❀
❀Zaczynaj dzień co rano.❀Kochaj i tak postępuj,❀
❀By Ciebie też kochano.❀❀DUZO CAŁUSKÓW SLE TOBIE SŁAWECZKU CMOK…CMOK…CMOK…(*_*)…bykck…(*_*)…❀ZYCZE TOBIE SŁAWECZKU SMACZNEGO OBIADKU I SMACZNEJ POPOŁUDNIOWEJ KAWCI.❀NO RYBKI W KAMIENIU,NIE JADALNE..ALE PIEKNE..MOZE BARDZO DAWNO TEMU BYŁY JADALNE JAK W WODZIE PŁYWAŁY..❀ALE PYSZNIUTKA KOLACYJKE SOBIE SŁAWECZKU ZROBIŁES..MNIAM..PYCHOTKA..SLICZNIE ZROBIŁES I PIEKNIE PODAŁES..MNIAM..❀

brymcia

brymcia 2013-03-25

możesz być moim nachatnym kucharczykiem z Łysej Góry:):):)

mattik

mattik 2013-03-25

Witam w nowym tygodniu!
Życzę aby był pełen refleksji i minął spokojnie, radośnie w oczekiwaniu na święta:)

felunia0

felunia0 2013-03-25

moje klimaty .... a ten ser to zapiekasz w czym ??

cru73

cru73 2013-03-25

Jak ze światła zrobić camembert...??:))))

marcusx

marcusx 2013-03-25

Pięć zeta mówisz... Już miałem robić, ale chyba pójdę na piwo, a nawet dwa...

jacho

jacho 2013-03-25

Pysznie...:)

marinka

marinka 2013-03-25

pycha lubie ser zapiekany pozdrawiam

evita

evita 2013-03-25

a po serek do marketu pobiegłeś?... :)

bryza

bryza 2013-03-25

Jesteś Sławku nieoceniony :)))))))) rewelacyjnie :)

ninastu

ninastu 2013-03-25

mmm to bym zjadła ;)

watroba

watroba 2013-03-25

wygląda pysznie ...

karma

karma 2013-03-26

:))...ten rodzaj sosu lubię, fajna wersja z czosnkiem,spróbuję ;)

dodaj komentarz

kolejne >