Niewiele widać w tym bałaganie, więc już tłumaczę:
Na maj mam bardzo dopracowane menu. Kilka nowych propozycji,wkładka z nowymi pozycjami zmienia się co miesiąc.
Na zdjęciu grillowane śliwki zapiekane z serem gorgonzola dolce. Podane na liściach musztardowca i rukwi wodnej. Ser pleśniowy i orzechy włoskie. Dla podkreślenia smaku nitki chili.
Bratki oczywiście są jadalne, ale nigdy nikt ich nie je,,hehehe
stachs7 2015-04-18
Bratki z pewnością są jadalne,jednemu z moich kotów bardzo smakują,siedzi sobie na balkonie i degustuje...Pozdrawiam.
hania44 2015-04-18
Super! :):):) Dopiero teraz zobaczyłam nowe danie! :) Bardzo smakowite! :) Pozdrawiam! :)
wiska 2015-04-18
Bratki trzeba jakoś zareklamować, to wtedy będą miały zbyt:)...co to rukwia nie mam pojęcia...miłego weekendu!
mattik 2015-04-19
pięknie to wygląda z tymi kwiatuszkami...
pięknej i słonecznej niedzieli życzę, pozdrawiam cieplutko :))
agra05 2015-04-21
Prawdziwe dzieło aż szkoda jeść.
pabloz 2015-04-25
Słyszałem też o szpinaku wodnym...
http://tcpermaculture.com/site/2014/01/29/permaculture-plants-water-spinach-kangkong/
jeanne 2015-04-26
bałaganik, ale jaki przyjemny dla podniebienia:)
Pozdrawiam serdecznie Pracusia :-)
kris13 2015-04-30
Fajny ten bałaganik ;))
...a ja jestem niedaleczko Ciebie bo w Kołobrzegu_pozdrowionka :)
estee 2015-05-26
Majstersztyk!