Coś takiego sprzedawać chcę na mieście,,,
Jak myślicie? Będą chętni?
Wiem jak zrobić, żeby były soczyste, mięciutkie i odchodziły pięknie od kosteczki,,,
dodane na fotoforum:
friegem 2015-09-23
dla mnie pomysł trafiejka
wyglądają apetycznie
stachs7 2015-09-23
Przepięknościowo się prezentują!Będzie zbyt!Pozdrawiam.
krysty9 2015-09-23
u mnie (nieduże miasto) już ze 20 lat jest lokal (kiedyś tylko budka była) gdzie sprzedają żeberka z grilla. Tam wiecznie komplet klientów i często odchodzimy z kwitkiem, bo takie mają wzięcie. Na te żeberka przyjeżdżają ludzie z innych miast nawet.
lunia05 2015-09-23
ależ apetycznie wyglądają, każdy się skusi, myślę że strzał w dziesiątkę.
Życzę powodzenia i cieplutko pozdrawiam.
achach5 2015-09-23
Podeślij ! Chętnie przetestuję :)
Wyglądają apetycznie...
Wszystko ,co robisz ,tak wygląda...
a jak smakuje ?....takiej wyobraźni
kulinarnej nie posiadam .....
Pozdrawiam :)
majka54 2015-09-23
Alez apetycznie to wyglada,w smaku zapewne tez super,napewno bedzie cieszyc sie popytem .
ewik57 2015-09-23
Dobry pomysł :-)
Jak już będziesz sprzedawał daj znać, przejadę z południa na północ, żeby skosztować. :-D
felunia0 2015-09-23
Możesz też sprzedawać na zamówienie - jak u nas na wsi facet hodujący indyki . Piecze je w całości na zamówienie i trzeba się zapisywać z 2 tyg. wyprzedzeniem .
rybka11 2015-09-23
szybko zmieniasz decyzje,,,ciągnie Cię do wielkiego biznesu na początek będę chętni jak zawsze na samych żeberkach dalekonie pojedziesz,,,pozdrawiam:)
fotmar 2015-09-23
Witam
Nie sadze by miało wzięcie nikomu nie chce się dłubać , chwyci burgera w garść i leci
anad60 2015-09-23
Szefie Ty się nie zastanawiaj tylko otwieraj
pieczone żeberka....u Niemców za takimi
żeberkami to kolejka kilometrowa, sama stałam
w niej....w Polsce też będą miały zejście....Pozdrawiam :)
pierwsza będę w kolejce u Ciebie....
katka12 2015-09-23
nie lubię...
isia2 2015-09-24
fajnie wyglądają, ale nie wiem czy same żeberak w menu wystarczą.... ja bym ich cześciej niż raz w miesiącu nie jadła, a dla przeciwwadze może pieczona szynka w bułce?
ravenso 2015-09-24
Witam ...wygląda apetycznie do piwka ...:)))
funia77 2015-09-25
Sławku, Ty nie pytaj i nie bądź tchórzem - realizuj swoje marzenia bo w końcu będzie za późno i będziesz żałował!!W Pradze tyle miejsc z pysznym jedzonkiem np. szyneczki pieczonej (nie wiem jak oni to robią ale jest wspaniała)i innych przysmaków i wszystkie są oblegane!!!! Odwagi człowieku!!!!!
akrek1 2015-09-26
Witaj wesolutko....ależ te żeberka kuszą......
irena77 2015-10-05
Witam powiedz tylko w którym mieście te żeberka będziesz podawał,czekam niecierpliwie,bo tak apetycznie pokazane....Pozdrawiam jesiennie :)
oliwkaa 2015-10-16
jeszcze nie widziałam żeby ktoś odmówił zeberek ...tym bardziej jak potrafisz zrobić tak jak piszesz ... nie zastanawiaj się...działaj !
zabuell 2015-10-23
ale pachna! Robilam w zeszlym tygodniu ale wyschly. Zdradzisz tajemnice soczystosci? Do Szczecina mam daleko!