Carpaccio z polędwicy wołowej,,ja podaję z licznymi dodatkami,,pieczarki,capary,oliwki,sałata,, w sosie włoskim posypane startym parmezanem,,zadowoli każdego,,,
dodane na fotoforum:
stasm 2009-08-06
Fajnie wygląda, czy tak samo smakuje ? Pozdrawiam.
margoma 2009-08-06
No prosze, z takimi i tyloma dodatkami carpaccio jeszce nie jadlam. Gratuluje inwencji twòrczej! :)
ewa52 2009-08-06
ja z kawa i donutem a tu juz pora na lunch,i jak zwykle godny najlepszej kuchni w miescie;
tonken 2009-08-06
Serdecznie pozdrawiam
tadia 2009-08-06
Aż mi zaburczało w brzuchu, ale smakowicie wygląda:)
inlove 2009-08-06
Dziekuje bardzo :)
mig57 2009-08-06
no tu niezła imprezka się szykuje........pozdrawiam kucharza.......
gohna 2009-08-06
uwielbiam carpaccio i nie wyobrażam go sobie bez kaparów ale tak jak ty serwujesz, jeszcze nie jadłam, chętnie spróbuję :)))))
a pieczarki surowe są pycha
tinka 2009-08-06
ale kuszące to wszystko...:))
andzia58 2009-08-07
...jak to w tej piosence..."powiedz dlaczego draznisz sie ze mna az tak......" mmmmmmmmmm....tatar ... teraz carpaccio...chyba nie bede tu zagladala... dopiero jak skoncze dietę ;-)
...pozdrawiam serdecznie i spadam ogladac kwiatki :-)
sonne38 2009-08-08
ależ to wspaniale wygląda :)
reni50 2009-08-08
kolejny znakomity kucharz w garnuszku, wspaniale i apetycznie wyglądają twoje potrawy:)
iluzja9 2009-08-09
Niesamowite mniam mniam:) nie da się na spoko Twojej galerii pooglądać:))))