Przepis:
https://kuchnia.my-forum.pl/posts/1061/869/
dodane na fotoforum:
rufus1979 2008-10-04
PLOSE O GLOSIKI MAJA NIE TRZEBA SIE REJESTROWAC mozna codziennie oddac glosik ploooseeeee chce pieluski.....
dorika 2008-10-04
--------------------------------------------------------------------------------
♥¸.•*´¨`*•.¸♥•.¸♥¸.•*´¨`*• .¸♥♥¸.•*´¨`*•.¸♥¸.•)´
(.•´
`*.*´¨) DOBRANOC
¸.•´¸.•*´¨)
(¸.•´ (¸.•`
Pisze do Ciebie, mówię Dobranoc
Przesyłam parę buziaków na noc.
Może to dużo, może to mało,
by Ci się dobrze tej nocy spało!!!
tola75 2008-10-04
BAJECZNIE KOLOROWYCH SNOW TOBIE ZYCZE.POZDRAWIAM CIEPLUTKO AGA
maczek 2008-10-04
wiesz smak mi robisz,
będę musiał coś zrobić
bardzo ładnie to wygląda aż mi ślinka cieknie ))
betula 2008-10-04
Mniam :)
(tylko bez tej świni mielonej, dobre są z każdym innym nadzieniem, np. z warzywami i owocami morza, to dopiero jest MNIAM ) :)
martika 2008-10-05
Uśmiechnij się do słońca
-nawet gdy pada deszcz.
Powiedz "dzień dobry" drzewom.
Lecącym ptakom,pokiwaj
i każ im swą wolność nieść,
Do smutku powiedz-"bywaj"
ZYCZE CUDOWNEGO DNIA!!!
WYGLADA SUPER:)
bunia 2008-10-06
Sumienia nie masz .Ja jestem pies na sajgonki. Nawet nie muszą być robione w domu .Takie z baru wietnamskiego też wciągam. Pychotka. Ja mam w swoim przepisie jedną różnicę - moczę papier ryżowy w piwie. Sajgonki są bardziej chrupiące. Pozdrawiam.
pinecha 2008-10-07
Właśnie nie napisałem najważniejszego, papier ryżowy trzeba przez chwileczkę namoczyć bo się po prostu połamie :-)
a, następnym razem namoczę w browarku :-)
granyz 2008-10-07
zrobię to dziś na obiad- tylko nie mam papieru ryżowego,zrobię w pergaminie-ha , ha. ha