... bulion wołowo-warzywny zawsze mam zamrożony ;-) 1litr przecieru własnej roboty, puszka pomidorów bez skórki, połówka koncentratu pomidorowego, śmietana, cukier, pieprz i sól do smaku.
- zupa wychodzi bardzo gęsta, właśnie taką pomidorówkę lubię ;-)
dodane na fotoforum:
dbusa 2010-02-21
....ja tez taka lubie....
kiedys robilam 'osobiscie' pyszna pomidorowa z "lanymi" kluskami i z posiekana pietruszka, zielona [z powodu braku nadwornego szefa]
i mi smakowala....ale Twoja jakos tak znakomicie wyglada....
sousse 2010-02-22
Mniami! Świetna! Przepyszna galeria!
roxa20 2010-02-22
ღ♥ღ¸.•´((¯`•.ღ♥ღ.•´¯))`•.ღ♥ღ
¸.•´ღ`•.¸.WITAM CIEPLUTKO¸.•´ღ`•.¸
•●¤ۣۜ๘(¯`v´¯)¤ۣۜ๘ ღ♥ღ♥ღ ¤ۣۜ๘(¯`v´¯)¤ۣۜ๘●• milego dnia zycze
nika81 2010-02-22
Ulubiona zupka.