do oleju na ktorym smaqzylem jajka dodalem majeranku same zoltka podczas smazenia na zółtka posypałem swieżym oregano.
dodane na fotoforum:
bunia 2009-04-21
Pomysł do wypróbowania - nie myślałam nigdy o jajkach w ten sposób .Zawsze smak usiłowałam im nadać przez to na czym były sadzone ( grzyby, wędzonka itp ) .A tu taki pomysł - muszę sprawdzić jak by smakowały np na oleju truflowym albo orzechowym + zioła. Masz pomysły. Pozdrawiam i mam nadzieję na inne podpowiedzi. Miłych snów.
piofoto 2009-04-22
a jesli chodzi o ziola to jak wszyscy chyba wiemy te swieze sa najlepsze np majeranek z wlasnego "pola" jest bez poeownaia lepszy od najdrozszego majeranku kupowanego, nawet kiedy jest tez suszony. Mozna by tak porownac ten kupowany do swojskiego ze ten pierwszy to ma tylko posmak tego drugiego.
azan04 2009-04-29
a już myślałam ,że tyle pieprzu dałeś ..;-)