Dla cuisine:))

Dla cuisine:))

Krewetki już prawie gotowe...
Z dużą ilością czosnku tak jak lubisz bo ja takie uwielbiam:))

Główkę czosnku obrać, przecisnąć przez praskę i wymieszać ze szczyptą pieprzu i soli. Czosnkiem natrzeć krewetki i smażyć je - przez kilka minut - na rozgrzanym maśle lub oliwie:))

ceezar

ceezar 2009-11-30

Smacznie to wygląda i zapewne takie jest-pozdrawiam

reni1

reni1 2009-11-30

Mogłabym jeść co dzień na przystawkę;))Są pyszne....

cuisine

cuisine 2009-11-30

Bardzo dziękuję za taki rarytasy :)))
Już gdzieś to napisałam w Twojej galerii, ale powtórzę się - mogłabym się nimi żywić :)))
Dziękuję i pozdrawiam :*

magdabo

magdabo 2009-11-30

Czy kupujesz je mrożone ?

reni1

reni1 2009-11-30

Tak mrożone..przelewam wodą na sicie przed smażeniem lecz nie rozmrażam całkiem:)))

reni1

reni1 2009-11-30

Nie ma sprawy dla tak wytrwałej dziewczyny jak Ty w mojej galerii z miłą chęcią je podaje;))

hajsen

hajsen 2009-11-30

pięknie wyglądają

puska83

puska83 2009-11-30

o tak, uwielbiam !!!! Tyle, że jeszcze chili dowalić świeżego.......No oszaleję zaraz :)

dodaj komentarz

kolejne >