Krewetki już prawie gotowe...
Z dużą ilością czosnku tak jak lubisz bo ja takie uwielbiam:))
Główkę czosnku obrać, przecisnąć przez praskę i wymieszać ze szczyptą pieprzu i soli. Czosnkiem natrzeć krewetki i smażyć je - przez kilka minut - na rozgrzanym maśle lub oliwie:))
ceezar 2009-11-30
Smacznie to wygląda i zapewne takie jest-pozdrawiam
cuisine 2009-11-30
Bardzo dziękuję za taki rarytasy :)))
Już gdzieś to napisałam w Twojej galerii, ale powtórzę się - mogłabym się nimi żywić :)))
Dziękuję i pozdrawiam :*
magdabo 2009-11-30
Czy kupujesz je mrożone ?
reni1 2009-11-30
Tak mrożone..przelewam wodą na sicie przed smażeniem lecz nie rozmrażam całkiem:)))
reni1 2009-11-30
Nie ma sprawy dla tak wytrwałej dziewczyny jak Ty w mojej galerii z miłą chęcią je podaje;))
hajsen 2009-11-30
pięknie wyglądają
puska83 2009-11-30
o tak, uwielbiam !!!! Tyle, że jeszcze chili dowalić świeżego.......No oszaleję zaraz :)