czas na przetwory

czas na przetwory

zarwane i zaprawione

halinag

halinag 2017-07-03

Jak to...dopiero Bieszczady,Sandomierz,Solina...szybka jesteś Reginko...miłego przetwarzania...pozdrawiam:))

babcia1

babcia1 2017-07-03

Reginko powiedz czy robiłaś dżemy czy jeszcze jakoś inaczej przerobiłaś agrest i porzeczki?

olga84

olga84 2017-07-03

Pewnie wyszło pyszne

babcia1

babcia1 2017-07-03

no to pewnie miałaś sporo.. ja włożyłam tylko 5 słoików agrestu w całości pełne słoiki i zasypałam cukrem i w to wodę i do pasteryzacji ..

babcia1

babcia1 2017-07-03

agrest mamy zielony

jesem65

jesem65 2017-07-03

Mogę pomarzyć ,jestem diabetykiem.Pozdrawiam

malg09

malg09 2017-07-03

Pracoholik .. ot i tyle... podziw

maria10

maria10 2017-07-03

.... ale dużo sobie obrałaś.... i już wszystko przerobiłaś.... ale z Ciebie pracuś..... i szybka jesteś..... gorąco pozdrawiam i życzę dobrej nocy:)))))

lukaszo

lukaszo 2017-07-07

szaleństwo ogrodowe,,,,,jak to dobrze mieć swoje

dodaj komentarz

kolejne >