... nie chcecie rybek? - to prosze...

... nie chcecie rybek? - to prosze...

To moze troche kuchni regionalnej - Trentino:
carne salada (mieso solone) z...

dodane na fotoforum:

bunia

bunia 2009-01-27

Wołowinki. Carpaccio jak marzenie .

brethil

brethil 2009-01-27

Świetnie to wszystko wygląda i chwala Ci za to, ze opisujesz cóż to takiego:)

rita55

rita55 2009-01-27

... a to mieso, to nie carpaccio, jak przypuszczala Bunia, to mieso solone, je sie tez surowe, ale ma juz calkiem inny smak niz carpaccio. Do carpaccio trzeba dodac olej, cytryne, sol i pieprz - to je sie takie jakie jest, mozna rucola posypac i odrobina platkow z sera grana...

maxmen

maxmen 2009-01-27

To też lubię.
He he... a czego ja nie lubię??? ;(

anaks

anaks 2009-01-28

tu niestety muszę odmówić, nie lubię surowego mięska, nie jadam np. tatara.
Sory.

barossa

barossa 2009-02-01

lubię włoskie przysmaki:)

mezza

mezza 2009-02-04

z.... rucola ,pycha!!

dodaj komentarz

kolejne >