"Pierogi po mojemu"
Składniki:
* 15 pierogów z kapustą i grzybami(domowej roboty)
* fix Knorr Spagetti Carbonara
* kilka plasterwków chudego boczku
* garść tartego żółtego sera
PRZYGOTOWANIE:
Pierogi lekko zrumienić na patelni.Fix zrobić w\g przepisu na opakowaniu.Połowe pierogów ułożyć na dnie naczynia żaroodpornego,rzucić pocięte plasterki boczku,polać polową fixa i posypać połową sera Potem reszta pierogów,fixa i na wierzchu posypać serem.przykryć i 2,5 min. podgrzewać w mikrofali.
kot54 2010-05-08
Czuję że to będzie dobre,muszę spróbować.
Miłej soboty.
elcia72 2010-05-08
Patrz na ludzi sercem , a zobaczysz o wiele więcej .
Nie bój się błądzić , nie próbuj pochopnie sądzić.
Walcz o to co kochasz, byle śmiało .
Do szczęścia potrzeba tak mało .......
Miłego popołudnia życzę :))))
beata1 2010-05-08
(¨`•.•´¨)..POZDRAWIAM
`•.¸(¨`•.•´¨)
(¨`•.•´¨)¸.•´ ..CIEPLUTKO
`•.¸.•´ :* :* :*
ŻYCZĘ WSPANIAŁEGO
POPOŁUDNIA SOBOTNIEGO :)
danka1 2010-05-08
Ciekawy sposób na podanie pierogów.