[32355925]
olga22

olga22 2016-11-20

nawet przemrożone nadają się do przetworów!

amarea

amarea 2016-11-20

To chyba pigwa... :] Dobra do herbaty zamiast cytryny... Miałam też okazję spróbować pigwowej wódeczki, ciekawy smak ;))

semigod

semigod 2016-11-21

Wódek nie pijam, ale rzeczywiście,w sezonie używam pigwy jako zamiennika cytryny :)

ewjo66

ewjo66 2016-11-21

przyznam, że nigdy nic nie robiłam z pigwy...kiedys koleżanka dała mi słoiczek właśnie takiego substytutu cytryny...czy mi smakowało?...w sumie nie specjalnie...bo miało jakiś posmak....

semigod

semigod 2016-11-21

Na przetwory lepszy jest chyba Pigwowiec japoński.

zadra

zadra 2016-11-21

Aromatycznie i witaminkowo ;)

note48

note48 2016-11-30

Tak. Pigwowiec japoński jest bardziej aromatyczny :)

dodaj komentarz

kolejne >