Krem z nutką świeżych truskawek i kawałkami brzoskwiń.Niezapomniany smak:)
janowa 2014-11-30
Aż mi ślinka leci...
pantoja 2014-11-30
Pysznie wygląda, nie rozumiem, że to co dobre albo szkodzi albo tuczy. Jawna niesprawiedliwość:)
Podobnu krem robiłam Ubita na sztywno kremówka (ukwaszona a teraz o taką trudno)z owocami, zaparzana gorącą i mocno zagęszczona galaretką Trzeba szybko mieszać i smarować tort bo tężeje ale jest pyszny taki krem Lekki, nie czuje się tłustości. Dla mnie ważne bo nie używam żadnej margaryny tylko masło.
Jak dobrze, że pojawiło się u nas masło klarowane Można na nim bez obaw smażyć rybkę a nawet grzyby. Jest zdrowsze od zwykłego masła (na zwykłym nie wolno długo smażyć a oliwy nie lubię)
jadziar 2014-12-01
wygląda apetycznie
http://mphotoseu.badoo.com/15/150/5/9/5/c_EvCQhm9FX.MhfDDDBFZ3pLnh7GL21s8rlGxIbgRoyq0/212081203_1110513_big.jpg