niusia1 2016-03-31
ale pachnie mniam mniam!!!!!
maria10 2016-03-31
..... jejku jak dawno nie robiłam bigosu..... trzeba mi o nim pomyśleć..... pozdrawiam Cię Zdzisiu bardzo gorąco i życzę miłego wieczoru i dobrej nocy
:))))))
jadziax 2016-04-01
Ja dzisiaj skonczylam bigos fajnego popołudnia zycze
http://s10280.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=ENjbcj4EiLx8XtE69qpSlTkPwUUxiUDMhNGLyHC9vnd6GgBjRcMq2oEFhh5QYUfirnj0s-oqMjrLhzgzneU8D6xekoxAITbcpoU3GTt81Ew&pv=2
pantoja 2016-04-04
U mnie wszystkie nadwyżki wylądowały w zamrażarce. Zawsze robię za dużo papu ale z myślą, że będzie na później. Nawet zupy zamrażam. Tylko sałatki się nie mrozi ani mięs w galarecie. Teraz wyjmuję kiedy zechcę albo jak mi się nie chce gotować. Pasztetu wystarczy mi chyba do lipca. Bigos po rozmrożeniu jest pyszny, wkładam w plastikowe pojemniki litrowe. Akurat dla nas na obiad. Nawet farsz kapuściano-grzybowy zamroziłam. Teraz będę coś nim piekła. Dużo fajnych przepisów znalazłam w Google...