gepi12 2016-06-30
SMAKOWITA REWELACJA!
WCZORAJ Z APETYTEM DELEKTOWALAM SIĘ KAPUSTĄ Z POMIDORAMI. RECEPTA -
NA OLEJU PODSMAŻYC CEBULKĘ, DODAĆ POSZATKOWANĄ W KOSTKĘ MŁODĄ KAPUSTKĘ DALEJ PODSMAŻAĆ, PODLEWAJĄC WODĄ; GDY JEST JUŻ MIĘKKA, DODAĆ SPARZONE - BEZ SKÓRKI - POKROJONE W KOSTKĘ POMIDORY; RAZEM KRÓTKO PODDUSIĆ, OSOLIĆ I POPIEPRZYĆ - WIADOMO BEZ PRZESADY!
DLA JAROSZY DOSKONAŁA - BEZ MIĘCHA I ZIEMNIAKÓW CZY CHLEBKA!
niusia1 2016-06-30
smacznie na talerzu; miłego dnia Zdzisiu!
yoker 2016-06-30
ALE PYSZNOŚCI....
YOKER MA PRAWIE 8 LAT TO JEST JUŻ POSŁUSZNY.....
POZDRAWIAM MILUTKO..
eleonor 2016-06-30
Zawsze robię młodą kapustę z mięsem; tak bez przesady.
maria10 2016-07-03
.... dawno już takiej nie robiłam ale ciągle siedzę na działce i nie mam czasu na gotowanie..... zjadam co się nawinie.... :)))))