niusia1 2017-05-20
dzisiaj na skróty- wątróbkę drobiową,bo niby ma być grillowanie po południu- tylko pogoda nam figla spłatała:(
gepi12 2017-05-20
FAJOWE! JESZCZE NIE UMIEN GOTOWAĆ "NA SKRÓTY", PROSZĘ ZDRADZIĆ TAJEMNICĘ, PONIEWAŻ OD WIELU WIELU LAT SAMAA TYLKO DLA SIEBIE GOTUJĘ I NA DOTATEK MIAŁAM SAME DUŻE GARNKI, WIĘC GOTOWAŁAM, DZIELIŁAM NA PORCJE I ZAMRAŻAŁAM.NA SZCZĘŚCIE DOSTAŁAM OD CÓRKI STARSZE, ALE MNIEJSZE. GOTUJĘ CZĘSTO JEDNOGARNKÓWKI!
slawa1 2017-05-22
Gepi metoda prosta.
Pierś kurczaka-ubijam dłonią,panieruję w mące w obsmażam szybko prawa
lewa,można upiec na dwa dni.(można bez panierki.)
Zostają rozbełtana jajka ,dodaję łyżeczkę mąki i jest omlecik.
A na suróweczkę,ostry nóż i warzywa.Smacznie i zdrowo ,trzeba tylko chcieć.
Oczywiście.można też stosować Twoją metodę.Pozdrawiam.