ROLADĘ POSMAROWAŁAM DŻEMEM Z CZARNEJ PORZECZKI DOMOWEJ ROBOTY...
DO GALARETKI NIE DAWAŁAM BRZOSKWIŃ TYLKO WZIĘŁAM TRZY KOLORY GALARETEK I TAK PO TROCHĘ WYLEWAŁAM KAŻDEGO KOLORU...
JAKO ŻE BISZKOPT CZEKOLADOWY UPIEKŁAM Z DUŻEJ PORCJI DAŁAM TEŻ BLAT NA WIERZCH PRZEZ CO CIASTO JEST STABILNIEJSZE LEPIEJ SIĘ GO KROI...
BARDZO DOBRE CIASTO WARTE POLECENIA...
korzystałam z tego przepisu...
https://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,118634149,118634149.html
dodane na fotoforum:
gosku 2013-08-18
witaj Bozenko....
widze ,ze juz od rana kusisz...
....dziekuje i robie juz sobie kawusie :)
milej niedzieli...
danka1 2013-08-18
z zapewne smakowite