mięso na gulasz kroję w drobną kostkę,panieruję w mące i przyrumieniam,wrzucam do garnka z wrzącą woda i gotuje,gdy jest prawie miękkie dodaję ziemniaki pokrojone w kostkę,marchew,pietruszkę,kostkę rosołową,gotuję do miękkości,doprawiam magą ,pieprzem,papryką.Można do gotowania dodać świeżą paprykę pokrojoną w paseczki ale ja nie daję bo u mnie jej w zupie nie lubią.Zupa nabiera smaku i ładnego koloru od przyrumienionego mięsa....
dodane na fotoforum:
magdabo 2010-02-08
Jak pysznie wygląda ... smacznego życzę !
lunio 2010-02-08
można prosić o dokładę?
vesper5 2010-02-08
...dziękuję bardzo...też sobie zrobię...a co ?????
bea01 2010-02-08
Smakowicie wygląda... mniam. Uwielbiam gulaszową...
swiety 2010-02-09
smaczna :))