Z udka indyczego wyciac kosc, nastepnie dobrze natrzec rozgniecionym czosnkiem, sola oraz pieprzem.
Uformowc rolade, spiac wykalaczkami i zwiazac mocna nitka.
Piec w temp. 200°C ok 1,5 godz
Zeby uzyskac ladna, chrupiaca skorke odkryc pieczen na ostatnie 20 min. pieczenia. ( Ja uzylam garnka rzymskiego).
Moje ulubione dodatki to czerwona kapustka,krokiety oraz gruszka z kompotu z zurawinami. :-)
beata3 2010-12-06
SMACZNEGO
laura06 2010-12-06
Cudeńko,lubię tu wpadać jest czym oczko nacieszyć.
***DOBRANOC***
laura06 2010-12-07
Pozdrawiam ☻♥
kot54 2010-12-07
Super.........smaczne.....:)
metaxa1 2010-12-15
nie napiszę co powiedziałam jak zobaczyłam - bo to niecenzuralne słowa ;/...oczywiście z zachwytu!!!!!
a to ,że piszę pod tą fotką - to czysty przypadek...:))
pozdrawiam
on69a 2010-12-18
Pysznie tutaj;]
Pozdrawiam