Spaghetti aglio e olio z zielonymi szparagami.
Spaghetti ugotowac al dente.
Szparagi zielone pokroic na male kawalki i rowniez ugotowac al dente.
Na patelni rozgrzac oliwe z oliwek. (Nie za malo)
Wrzucic drobno posiekane chili,3 zabki czosnku w plasterkach i na koniec posiekana natke. (Czosnek nie moze sie przyrumienic)
Makaron odcedzic,wymieszac z zawartoscia patelni i podawac z czerwonym, wytrawnym...Mmmm.....
Szparagi mozna rowniez wrzucic pod koniec gotowania spaghetti do jednego garnka i po odcedzeniu wymieszac z mieszanka z patelni przed podaniem.
maxmen 2012-04-30
Super...uwielbiam maraton... :)))
A czosnek to obowiązkowo...hahaha...:)))
pviola 2012-04-30
O jakie dobrutkie!!!!
Kluchy jak wiesz lubię i jeszcze te dodatki...to coś, czego dziś było mi trzeba:))))
laura5 2012-05-01
Zapowiada się piękna pogoda na majówkę,zyczymy milutkiego swietowania ,i udanych potancowek.)
beata1 2012-05-03
Rewelacja....
Pozdrowionka cieplutkie zostawiam i dużo wypoczynku majówkowego życzę:)