kurcze...no nie mam pomysłu...
wpike 2011-11-16
jak to, kurcze, nie masz !? ;)) takie smakowite foto ! :)
funiak 2011-11-16
....masz .....warzywka juz podsmażone i pewnie z zoilami prowansalskimi....wiec ciapiemy "kurcze" w paski...podprawiamy znowu ziołami ale tak bogato ...sol, pieprz...podsmażmy...łączymy razem i laaalaaaa...smacznego:)
....ale to beda supy jak to nie kalafior tylko piersi juz tam masz....bo moje patrzydla gdzies sie zapodzialy...a ja tu dalej po swojemu gotuje wiecej tego"kurcze"
pozdrowko:)))
bruted 2011-11-16
I to juz jest pomysl! :-))Super,az zglodnialem, choc to glucha noc juz jest...
jaska15 2011-11-16
co??????? wyglada super,dodaj troche chinskiego sosu,ryz do tego...swietne jedzonko...pieknego dnia Gosiu.
beata3 2011-11-16
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ ZE SŁONECZKIEM
jarekja 2011-11-16
re: ja pozmywam, a co do grzybków to się nie znam, ale Garnkowicze wprost przeciwnie :))))
quibono 2011-11-16
....kolacja...?..:))
wyz87 2011-11-16
Teo, garów się nie myje, gary się wyrzuca, hehe ;) :P
flossy 2011-11-16
Apetyczne danie...własna chińszczyzna?.....lubię
życzę smacznego i pozdrawiam:)
lusi55 2011-11-18
:)) jaka szkoda że się nie załapałam, a lubię zmywać :)))
pozdrawiam
p.s Teo ja też nic nie robię kiedy nie mam pomysłu,
zajmuje się czymś innym
buziaczki L :))
basia05 2011-11-26
wróciłam do Gara i Twojej galerii świetnej - pierwsza się dorwałam, kurczę, do tej patelni ;) /to już 10 dni temu !?/
teo29 2011-11-26
dziesięć dni tu leży, więc nie wiem czy aby lekko nie trąci ta zawartość... :)))) ale co tam, posypie się jakimiś ziółkami dla zapachu :)