Piegusek! Byłoby szybciej... ;)
dodane na fotoforum:
betaww 2009-09-23
A MYŚLISZ, ŻE TYLKO JA CZEKAM NA PRZEPIS......TO SIĘ MYLISZ....ZOBACZ NA MILCIE.....ZAWSZE DODAJE PRZEPISY......
tosca 2009-09-23
Składniki:
masło, 125g
cukier, 100g
jajka, 3 szt
mąka tortowa, 100g
proszek do pieczenia, 1 łyżeczka
mak, 125g
Opis przygotowania:
Ucierać po kolei: masło, jak bedzie juz puszyste, dodac cukier, potem pojedynczo jajka, potem po trochu mąke przesianą z proszkiem, na koniec suchy mak. Masę przełożyć do keksówki, wyściełanej papierem do pieczenia.
2. Piec ok pół godziny w 170 stopniach.Wierzch można posypać cukrem pudrem, lukrem lub polewą czekoladową ale saute jest równie pyszny. :)
bjuty 2009-09-25
mniam:)