"Zrazy" schabowe z pieczarkami.

"Zrazy" schabowe z pieczarkami.

Składniki:
schab bez kości, 4 kotlety
sól, pieprz, do smaku
pieczarki, 4-5 szt
masło, 2 łyżki
olej do smażenia.

Opis przygotowania:
1. Pokrojone pieczarki usmażyć na maśle z dodatkiem soli i pieprzu. Kotlety cienko rozklepać, posolić i solidnie popieprzyć. Nadziewać usmażonymi pieczarkami. Smażyć na oleju na złoty kolor.

2. Świetnie smakuje z kartofelkami i dużą ilością natki pietruszki.

dodane na fotoforum:

ewita68

ewita68 2009-10-27

Jakie pyszności, ja już lecę na ten obiadek :))

vesper5

vesper5 2009-10-27

tak, tak, pyszności...:)))

nika81

nika81 2009-10-27

Pychotka,u mnie dziś naleśniczki z serem na życzenie córci...

basikkk

basikkk 2009-10-27

znowu ślinka cieknie;)

renatal

renatal 2009-10-27

A ten smaczny obiadek to dla kogo?

tosca

tosca 2009-10-27

Dla mojego ukochanego mężulka! ;)

grazka

grazka 2010-01-21

mniam, mniam , zrobie w swojej kuchni

dodaj komentarz

kolejne >