aniajaw 2009-11-09
Witaj kochana:) ja robię podobnie tyle ze z normalnym mlekiem i u mnie ma to nazwę piszinger:) pozdrawiam cieplutko życząc kolorowych snów:)
vesper5 2009-11-09
o właśnie takiej masy szukałam...bardzo dziękuję...:)))
vesper5 2009-11-09
tak, tak ...dziękuję...dobranoc :)))
zabolek 2009-11-10
superze podałas przepis już kopiuje.Dobranoc miłego wtorku.
crist49 2009-11-10
Z porannymi promykami słonka , życzę miłego i udanego dzionka:)))!!! POZDRAWIAM I UŚMIECH ZOSTAWIAM!!!!!
dorotka 2009-11-10
miłego dnia oraz dużego weekendu :)
serce07 2009-11-10
fajny przepisik trzeba sprobowac zrobic
cuisine 2009-11-10
Znam, znam... ;)
W końcu też byłam dzieckiem w tamtych trudnych czasach ;)
Teraz to mamy cały przegląd bakalii - orzechy, migdały, owoce... a kiedyś to głównie herbatniki się dodawało, jeśli były w sklepie... ;)