Po 80 godzinach wędzenia w temp. nie przekraczającej 25 st.C
maxmen 2011-11-14
Cudo... :)))
Jeszcze kiełbaskę pokaż w przekroju...:)
gabbia1 2011-11-14
Ale cudeńka! Tym razem jestem już po kolacji więc nie przełykam zbyt głośno ślinki, ale z Ciebie to artysta pod każdym względem!
renia53 2011-11-14
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no niy wcale!!!! a mie jynzyk po delówce tyro...;) bo wiym już jak smakujom Twoje wyndzonki:):).... pozdrowiom piyknie:):)
eliza11 2011-11-14
No klawiatura zabezpieczona!!! Można oglądać Twoje pyszności!!!!
A z tym Panem, to tylko taki żarcik był:))))))))
adimaxg 2011-11-15
POZDRAWIAM SERDECZNIE I ZYCZE MILEGO DNIA GEORG:ADAM TYS JEST PIEKORZ UNIWERSALNY NIE ZYJE NA SAMYM CHLEBIE TRZEBA COS NA TO WCIEPNAC:SUPER
karotka4 2011-11-15
Oj, trochę bardzo jesteś złośliwy...! ;-)
Pastwisz się nad nami, pożeraczami, "sklepowych" wędlin, jak nie wiem kto! ;-)
...a po Garze roznosi się zapach dymu z Twojej wędzarni... :-)
kloklo 2011-11-15
o rany tyle wspomnień.. u sąsiada był wędzarniok w piwnicy i na drzewie ze śliwy wędzone były pyszności... nawet i węgorze wychodziły pyszne
jak skombinuję dobre drzewo to odnowię ten zwyczaj, świetny pomysł
adimaxg 2011-11-16
Nawet gdy słońce na niebie nie świeci – uśmiech radość wszędzie wznieci. ♥♥ Milutkiego całego dnia , mnóstwa przyjemności i radości życzę ♥♥ Georg:tak chyba zrobia w automacie za 5.EU
eliza11 2011-11-25
re: Nad Soliną Adasiu:))) Bieszczady to magia i piękno:))))
gladys 2012-01-26
Oj chyba będziemy musieli uruchomić naszą wędzarnię, bo mi takiego smaku narobiłeś, że szok:)
menka 2012-02-09
na pewno pyszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joju99 2013-09-30
...ślinotoku dostałam...najpierw chleb...teraz te wyroby...a na nastepnej tez coś waniającego......