nadzienie to :
- tuńczyk
- mieszanka meksykańska (zawsze kupuję w słoiku i jest tam marchew, groszek, kukurydza i czerwona fasola ale nie mogłam nigdzie dostać i kupiłam w puszce z bonduelle, ale tam nie ma fasoli ani marchewki, jest tylko groszek kukurydza i papryka czerwona)
- jajka
- troszkę sera żółtego
- szczypiorek lub por
- tym razem dodałam jeszcze kilka suszonych pomidorów (bo uwielbiam i dodaje do czego tylko pasują)
- przyprawy (ostrożnie z solą a najlepiej bez, bo ser, majonez i pomidory maja już w sobie wystarczającą ilość soli)
- odrobina majonezu
polecam również :
https://www.garnek.pl/xaviera/26748460/nadziewane-muszle-makaronowe
https://www.garnek.pl/xaviera/27222330/nadziewane-muszle-makaronowe
https://www.garnek.pl/xaviera/27626958/kolacja-wariacje-na-temat-muszli
dodane na fotoforum:
niusia1 2017-07-08
super podane; czy to sałatka z tuńczyka w tych muszlach?
babcia1 2017-07-09
o kurcze a co poszło Ewuniu w środeczek tych muszli?