Dżem pigwowo-jabłkowo-dyniowy.

Dżem pigwowo-jabłkowo-dyniowy.

Smak rewelka , tylko do rogalików i piernika.
Śliwkowa marmolada , się chowa ...

lila08

lila08 2014-11-20

dlaczego Twój jest taki ciemny ?

kukura

kukura 2014-11-21

Super ... w przyszłym roku sieję dynię ;) w tym odpuściłam a teraz żałuję ;)

aziu1

aziu1 2014-11-21

fajne zestawienie, ja tylko dynię w zalewie robiłam

atrami

atrami 2014-11-21

jadłam w tamtym roku sam dyniowy - pyszny był :)
Chociaż przyznam szczerze, że w mojej rodzinie dynia to raczej mało popularne warzywo (owoc?) ;)

reni1

reni1 2015-01-23

Robiłam jabłkowo dyniowy ale ten też mi się podoba..tylko ten kolorek mnie ciekawi po czym?

dodaj komentarz

kolejne >